Λαμία – Πανσερραϊκός | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League – Τι λέει η ιστορία

Λαμία – Πανσερραϊκός | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League – Τι λέει η ιστορία

Παρακολουθήστε τον αγώνα Λαμία – Πανσερραϊκός για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1


Τι λέει η ιστορία

Η Λαμία έχει μόλις δύο αναμετρήσεις στην ιστορία της στην Super League απέναντι στον Πανσερραϊκό και σε αυτές γνώρισε ισάριθμες ήττες με 2-0 τόσο εντός έδρας, όσο και εκτός.

Ο Πανσερραϊκός ήταν η μόνη ομάδα που κατάφερε να κάνει το απόλυτο με αντίπαλο τη Λαμία στην περσινή σεζόν, αφού ομάδα της Φθιώτιδας πήρε βαθμό ή βαθμούς απέναντι σε όλους τους αντιπάλους που αντιμετώπισε για τη διοργάνωση της Super League.

Ο Άλεξιτς είχε καταφέρει να σκοράρει και στις δύο αναμετρήσεις των δύο ομάδων, πρώτα στις Σέρρες για τον Α’ Γύρο και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος στην έδρα της Λαμίας. Οι Στάικος και Ουάρντα ήταν οι άλλοι δύο που βρήκαν δίχτυα.

Η Λαμία στα δύο φετινά εντός έδρας παιχνίδια της δεν έχει καταφέρει να σκοράρει και ηττήθηκε με 3-0 από τον Ολυμπιακό και έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την Athens Kallithea. Αντίθετα, έχει βρει δίχτυα και στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια της, με Παναιτωλικό, ΑΕΚ και Ατρόμητο.

Ο Πανσερραϊκός είναι χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και η τελευταία μακριά από την έδρα του για την κανονική διάρκεια της Super League ήταν στις 20 Ιανουαρίου 2024 στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός 0-2, ενώ ακριβώς την προηγούμενη αγωνιστική είχε επικρατήσει με 2-0 στη Λαμία.

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

1 ΑΓΩΝΑΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1 ΝΙΚΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 0-2

[Με πληροφορίες και απο τον Συνεταιρισμό της Super League]


Σχολιάστε εδώ