Ανώτερη αλλά και κυνική η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό με 2-0

Ανώτερη αλλά και κυνική η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό με 2-0

Ένα πολύ ωραίο ντέρμπι είδαμε στην OPAP ARENA με νικητή την ΑΕΚ όπου έδειξε ανώτερη και κυνική.

Οι παίκτες του Αλμέιδα δείχνουν να αφομοιώνουν το νεο στυλ παιχνιδιού και να το εφαρμόζουν όλο και καλύτερα το σετ παιχνίδι.

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό στην OPAP ARENA σε αγώνα για την 6η αγωνιστική της STOIXIMAN Super League 2024-25 και απογειώνεται η αυτοπεποίθησή της!

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 30′ μετά τη σέντρα του Λάζαρου Ρότα από δεξιά και την καρφωτή κεφαλιά του COSMOTE MVP Φράντζι Πιερό που νίκησε στον αέρα τον Σβέριρ Ίνγκασον. Η ΑΕΚ ήλεγξε τον αγώνα και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από τον αντίπαλό της. Αντίθετα έφτασε και σε δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Νόρντιν Αμραμπατ και το οποίο είχε καταλογίσει ο Γερμανός διαιτητής Σάσα Στέγκεμαν μετά από υπόδειξη του VAR για χέρι του Ίνγκασον σε εναέρια διεκδίκηση με τον Ίνγκασον μετά από σέντρα του Αμπουμπακαρί Κοϊτά από τα αριστερά.

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε ρυθμούς “έσφιξε” το κέντρο πήρε πρωτοβουλίες έφτιαξε 2 καλές φάσεις για γκολ και όσο περνούσε η ώρα ο Αλόνσο φόρτωνε την εστία της ΑΕΚ. Όμως δεν ήταν όλα αυτά αρκετά. Η Ένωση με 3 αλλαγές έκανε… διαχείριση με σετ παιχνίδι αξιοποιώντας οποία δράση δημιούργησε φτάνοντας σε δεύτερο γκολ.

Και πάλι μόνη πρώτη η ΑΕΚ μετά τη νίκη στο ντέρμπι και σε συνδυασμό με το πέρασμα του Άρη από την Τούμπα. Επόμενη δοκιμασία το Σάββατο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα (87′ Μήτογλου), Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Σιμάνσκι (70′ Λιούμπισιτς), Περέιρα (70′ Μάνταλος), Πινέδα (64′ Γιόνσον), Ελίασον (88′ Άμραμπατ), Κοΐτά, Πιερό

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Μπάλντοκ, Ίνγκασον, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Αράο (79′ Τσέριν), Μαξίμοβιτς (64′ Πελίστρι), Ουναΐ (79′ Μπακασέτας), Τετέ (86′ Γερεμέγεφ), Τζούρισιτς (65′ Μαντσίνι), Ιωαννίδης



Σχολιάστε εδώ