Το καμπανάκι για το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα το άκουσε μόνο ο Μασκ…

Το καμπανάκι για το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα το άκουσε μόνο ο Μασκ…

Την ανησυχία και τον προβληματισμό του για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας εξέφρασε με ανάρτησή του ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Tesla Έλον Μασκ. Στην ανάρτησή του επισημαίνει ότι το 2070 ο πληθυσμός της χώρας μας θα έχει μειωθεί κατά 25%.

Καλές οι διαπιστώσεις του κ. Μασκ, ο οποίος δείχνει μια πρωτόγνωρη ευαισθησία για τον Ελληνισμό, ωστόσο αυτές θα περιμέναμε να τις κάνουν οι κυβερνήσεις που πέρασαν τα τελευταία χρόνια, που έβλεπαν την καταστροφή να πλησιάζει και… σφύριζαν αδιάφορα, σαν να βρίσκονταν σε άλλη χώρα. Εδώ όμως φαίνεται πως είναι το πρόβλημα. Οι πολιτικοί δεν ασχολούνται με την καταστροφή του γένους, που επέρχεται, και ασχολείται ένας ξένος.

Το καμπανάκι του κινδύνου χτυπά δυνατά εδώ και χρόνια, άλλα μόνο ο Μασκ το άκουσε. Οι δικοί μας τι ακούν; Γιατί τους έπιασε ξαφνικά… βαρηκοΐα;

Τόσα χρόνια το πρόβλημα υπάρχει, μεγαλώνει, αλλά οι ταγοί της Πολιτείας, εκείνοι που, υποτίθεται, έχουν την ευθύνη για την πρόοδο και τη διάσωση του Ελληνισμού δεν βλέπουν, δεν καταλαβαίνουν, δεν ακούν.

Και τώρα που όλα κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα, που φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού, σκέφτηκαν να πάρουν μέτρα. Δεν θα κρίνουμε αν είναι καλά ή όχι, θα πούμε όμως με σιγουριά ότι άργησαν. Γι’ αυτό και η αγωνία μας έχει… χτυπήσει κόκκινο.

Γιατί δεν ξέρουμε αν υπάρχει ακόμα περιθώριο για να σωθούμε…


ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Φωτο: Dimitris Vetsikas από το Pixabay


Σχολιάστε εδώ