Δαπανηρές μεταγραφές από τους μεγάλους της Super League, που προσβλέπουν σε απόσβεσή τους

Δαπανηρές μεταγραφές από τους μεγάλους της Super League, που προσβλέπουν σε απόσβεσή τους

Είναι πολλά τα λεφτά…

Σ’ ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε με αυθεντικές μάχες μέχρις εσχάτων και σημαντικές εκπλήξεις, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δεν τσιγκουνεύτηκαν χρήματα, προχωρώντας σε δαπανηρές και συνάμα εντυπωσιακές κινήσεις.

Να σημειωθεί πως τουλάχιστον μία ενδεκάδα ποδοσφαιριστών τους έχει υπογράψει συμβόλαιο που ξεκινά από τα 1,4 εκατ. ευρώ και φτάνει μέχρι τα 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Με τα έως τώρα δεδομένα, τα 4 εκατ. που έχει συμφωνήσει ο Γουίλιαν με τον Ολυμπιακό καθιστούν τον βραζιλιάνο άσο τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της Super League, με τον Άντονι Μαρσιάλ να είναι δεύτερος, αφού η ΑΕΚ για να τον κάνει δικό της του πρόσφερε 3,5 εκατ. ευρώ ανά έτος συνεργασίας. Ακολουθούν οι Τετέ, Λαμέλα και Ελ Κααμπί. Ο μοναδικός Έλληνας που έχει θέση στη συγκεκριμένη λίστα είναι ο Τάσος Μπακασέτας, οι ετήσιες αποδοχές του οποίου ανέρχονται σε 1,5 εκατ. ευρώ.

Επιπρόσθετα, ο Φώτης Ιωαννίδης ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με σχεδόν τριπλάσιες αποδοχές, κάτι που μεταφράζεται σε 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, οι Τσάλοφ και Τισουντάλι, εισπράττουν 1,3 εκατ. και 1,4 εκατ. ευρώ τον χρόνο αντιστοίχως, ενώ επταψήφιο είναι και το συμβόλαιο του άρτι αφιχθέντα στη Θεσσαλονίκη Λόβρεν.

Η ουσία είναι πως μετά από αρκετά ίσως χρόνια οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου μας έβαλαν συνολικά το χέρι βαθιά στην τσέπη, ενισχύοντας γερά το δυναμικό τους. Και δεν μένει παρά να φανεί το αποτέλεσμα της δαπάνης τους και βεβαίως το κατά πόσο αυτή θα αποσβεστεί άμεσα.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Φωτο: ΠΑΕ ΑΕΚ


Σχολιάστε εδώ