ΚΑΙΡΟΣ: Απο Τετάρτη εως και Σάββατο, μίνι καλοκαίρι! Aισθητή πτώση απο την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

ΚΑΙΡΟΣ: Απο Τετάρτη εως και Σάββατο, μίνι καλοκαίρι! Aισθητή πτώση απο την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου


Toυ
Λευτέρη Σούσου
Προγνώστη καιρού
greekweather.org


Η έλευση των θερμών αερίων μαζών έχει ξεκινήσει σταδιακά από σήμερα Τετάρτη η οποία θα κορυφωθεί το Σάββατο θα κορυφωθεί και θα εξασθενήσει σταδιακά αρχικά από τα βόρεια τη Κυριακή και στις 30 με 1 Οκτωβρίου η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα η οποία θα κυμανθεί σε φυσιολογικές τιμές για την εποχή έως πιο κάτω ιδιαίτερα για τα βόρεια διαμερίσματα.

ΠΕΜΠΤΗ: Καλές καιρικές συνθήκες στη χώρα με αρκετή ηλιοφάνεια. Πρόσκαιρες διάσπαρτες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις θερμές ώρες στο βόρειο Ιόνιο και σε ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας και θα εκδηλωθούν βροχούλες αστάθειας μικρής διάρκειας με γρήγορη βελτίωση. Η θερμοκρασία σε μικρή περεταίρω άνοδο φτάνοντας τους 28-30 βαθμούς. Οι άνεμοι στα Πελάγη κυρίως βόρειοι βορειοδυτικοί στα 3-4bf και τοπικά στα νότια τα 5-6bf.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καλοκαιρινός καιρός στη χώρα με αρκετή ηλιοφάνεια και απουσία βροχών. Η θερμοκρασία στους 31 με 32 βαθμούς. Οι  άνεμοι στα Πελάγη από ίδιες διευθύνσεις στα 3-4bf στο Ιόνιο. Στο Αιγαίο οι άνεμοι βόρειοι θα παραμείνουν θα φτάσουν τα 3-5 και τοπικά τα 6bf και στην ανατολική παράκτια Κρήτη με ανοιχτά της Κάσου οι άνεμοι τοπικά θα φτάσουν τα 7-8bf.

ΣΑΒΒΑΤΟ: Ηλιόλουστος και καλοκαιρινός καιρός στη χώρα. Η θερμή μεταφορά θα αρχίζει να κορυφώνεται με θερμοκρασίες γύρω στους 31-32 και τοπικά τους 33 βαθμούς. Οι άνεμοι ίδιες διευθύνσεις και εντάσεις μόνο στα νότια Πελάγη και το Αιγαίο τοπικά έως 6bf.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ