Αμείλικτος ο Μητσοτάκης, μετά την ακρίβεια ετοιμάζεται να πατάξει και τις αυξήσεις στα ενοίκια… Θα ακολουθήσουν η κρίση στο Μεσανατολικό…

Αμείλικτος ο Μητσοτάκης, μετά την ακρίβεια ετοιμάζεται να πατάξει και τις αυξήσεις στα ενοίκια… Θα ακολουθήσουν η κρίση στο Μεσανατολικό…

♣ …οι κατολισθήσεις στο Μεξικό και η κατρακύλα της Μίλαν στο Champions League.

♣ Σιωπή, άπιστοι Θωμάδες! Στην κυβέρνηση έχουν ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό σχέδιο για τα ενοίκια. Αν μη τι άλλο, θα μας ε­μπαίζουν… βάσει σχεδίου. Και ρεαλιστικά.

♣ Ως προς τα ελληνοτουρκικά, ο πρωθυπουργός ακολουθεί το γνωστό δόγμα «θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό». Αρκεί να βγει το… μεροκάματο!

♣ Κατηγορηματικός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Η κυβέρνηση δεν πρόκειται ούτε να συζητήσει ούτε να διαπραγματευτεί τις κόκκινες γραμμές». Θα τις βάψει νωρίτερα… μπεζ καφέ.

♣ Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάρτης.

Γενναία απόφαση Κασσελάκη: «Δεν θα σύρω τον ΣΥΡΙΖΑ στα δικαστήρια». Μέχρι το «Δελφινάριο» ίσως.

♣ Με καθυστέρηση τριών χρόνων, ο Μητσοτάκης διαμαρτυρήθηκε στην Κομισιόν για τις τιμές στην ενέργεια. Με τη φόρα που έχει πάρει…

♣ …όπου να ’ναι θα στείλει εξώδικη διαμαρτυρία στην Τουρκία για την… Άλωση της Πόλης.

♣ Το 50% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ πιστεύει ότι μπορεί να τους κάνει κυβέρνηση ο Δούκας. Και το άλλο 50%; Ο Αντ. Ρέμος;

♣ Το κακό δεν είναι που ο Γεραπετρίτης βλέπει… παράθυρο ευκαιρίας στα ελληνοτουρκικά. Το χειρότερο είναι που έχει αποφασίσει να (μας) το κλείσει το σπίτι.

♣ Το 45% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί που έδιωξαν από πρόεδρο τον Κασσελάκη. Ενώ το 55% διαφωνεί που δεν τον… έδιωξαν κι από τη χώρα!

♣ 4 + 1 οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης για μειώσεις στα ενοίκια. Οι εξής 3, οι παρακάτω 2, και αν μειωθούν να μου γράψεις!

Στενοχωρημένος (!)… ο Άδωνης που δεν υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση στη χώρα. Και είναι αναγκασμένος να τα κάνει μπάχαλο από μόνος του.

♣ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις εναλλάσσονται στη δεύτερη θέση. Ανέκαθεν οι Έλληνες είχαν μια έφεση στο δράμα. Ε­ναλλάξ με την κωμωδία!

♣ Όραμα του Ανδρουλάκη είναι μια σύγχρονη Κεντροαριστερά σοσιαλδημοκρατική, προοδευτική, υ­πεύθυνη. Corn flour να βάλει, για να δέσει η σάλτσα.

♣ Και όμως υπάρχει ένα 4% που θεωρεί την Ελληνική Λύση αξιόπιστη λύση διακυβέρνησης της χώρας. Καλά, μόνο τόσο λίγοι έ­χουν την αίσθηση του χιούμορ στη χώρα;

♣ Η Διαμαντοπούλου ονειρεύεται ένα ΠΑΣΟΚ «αυτόνομο, χωρίς ομάδες, ίντριγκες και παρασκήνιο». Σαν να λέμε… τζατζίκι χωρίς σκόρδο.

♣ Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, σημείωσε και το εξής: «Θέλω να κάνω ένα ΠΑΣΟΚ μεγάλο αύριο και κυβερνών μεθαύριο». Ε, και αντιμεθαύριο χτυπάει και το Champions League.

♣ Ο Πολάκης κατεβαίνει για πρόεδρος για να πάει, λέει, τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά. Όλοι οι άλλοι τα πάνε προς Λιβαδειά μεριά.

Με δύο σπίτια που καίγο­νται παρομοίασε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ο Γερουλάνος. Ελπίζω να μη φωνάξουν τον Κικίλια να σβήσει τη φωτιά, ε;

♣ Είπαν στον Κασσελάκη για πλάκα ότι μιμείται τον Τραμπ και αυτός το πήρε σοβαρά ότι μοιάζει στον Τραμπ! Σκέψου να πιστεύει ότι είναι και ίδιος.

♣ Όπως επισήμανε η Θ. Τζάκρη, ο Κασσελάκης «τυπικά είναι ακόμη πρόεδρος». Ουσιαστικά είναι για να τον… κλαίν’ οι ρέ­γκες!

♣ Πρόσθεσε δε ακόμη: «Δίνουμε την εικόνα ενός διαλυμένου κόμματος». Ε­νώ στην πραγματικότητα έχουμε διαλυθεί, αλλά δεν το ξέρουμε ακόμη.

♣ Χαμός μετά την αποκάλυψη ότι γιατροί πλαστογραφούσαν συνταγές και φέσωναν το ΙΚΑ. Πού να μάθουν δηλαδή ότι δεν κόβουν αποδείξεις και κλέβουν την εφορία.

♣ Το όραμά της για μια ισχυρή Ελλάδα ανακοίνωσε η Αφρ. Λατινοπούλου. Με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση της Κατ. Στανίση.

♣ Ετήσιο εισόδημα κάτω από 1.000 ευρώ δηλώνουν οδοντίατροι. Δηλαδή όσο μία απονεύρωση και δύο σφραγίσματα.

♣ Καθησυχάζει η κυβέρνηση ότι δεν υπάρχει θέμα μαζικής επιστροφής μεταναστών στην Ελλάδα από τη Γερμανία. Θα έρχονται λίγοι λίγοι και κατά διαστήματα.

♣ Το 54% των Ελλήνων ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα των εκλογών στις ΗΠΑ. Και το άλλο 46% γιατί… χώρισε ο Πατούλης.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ