Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League – Τι λέει η ιστορία

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League – Τι λέει η ιστορία

Παρακολουθήστε τον αγώνα Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1


Τι λέει η ιστορία

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε και στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις την περσινή περίοδο χωρίς να δεχθεί γκολ. Για τον Α’ Γύρο πήρε τη νίκη με 5-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου και με 3-0 στις Σέρρες για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Στις περσινές αναμετρήσεις σκόραραν επτά διαφορετικοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με τον Σπόραρ να σημειώνει δύο γκολ και ένα από αυτά να έρχεται με αυτογκόλ του Δεληγιαννίδη.

Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 25 φορές με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει επικρατήσει στα 22 από αυτά. Ο Πανσερραϊκός έχει πάρει δύο νίκες με 1-0, ενώ υπάρχει και μια ισοπαλία 1-1 μεταξύ τους.

Η ευρύτερη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού είναι το 7-0 της σεζόν 1968-69, το οποίο ήρθε μια σεζόν μετά την παρθενική νίκη της ομάδας των Σερρών σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Πράσινους, το 1967-68, όπου επικράτησαν με 1-0 χάρη στο γκολ του Καλαπόδα.

Ο Παναθηναϊκός μετρά δέκα διαφορετικά σκορ νίκης με τον Πανσερραϊκό και πιο συχνή εμφάνιση έχουν το 3-1, το 2-0 και το 4-0 που έχουν εμφανιστεί από τέσσερις φορές.

Η προηγούμενη φορά που είχαν συναντηθεί στο ΟΑΚΑ ήταν στις 4 Δεκεμβρίου 2010, με τον Παναθηναϊκό να σκοράρει με τους  Μπουμσόνγκ και Σισέ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

25 ΑΓΩΝΕΣ

22 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 73-12

[Με πληροφορίες και απο τον Συνεταιρισμό της Super League]


Σχολιάστε εδώ