Οι Πρεμιέρες των ελληνικών σειρων στην ελληνική τηλεόραση σήμερα

Οι Πρεμιέρες των ελληνικών σειρων στην ελληνική τηλεόραση σήμερα

Πρεμιέρες νέων και παλιών σειρών της ελληνικής τηλεόρασης από σήμερα με το Mega να ξεκινά με την επιτυχημένη παραγωγή του MEGA «Η Γη της Ελιάς», στον Δ κύκλο επεισοδίων σε σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου και σενάριο της Βάνας Δημητρίου.

ANT1

Το «Grand Hotel», κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου στις 21.00 και θα προβάλλεται Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00, είναι μία σειρά στην οποία ο ΑΝΤ1 θέλει να “χτυπήσει” μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Μία μεγάλη παραγωγή με τη σφραγίδα του κορυφαίου στο είδος Καραγιάννη.


ALPHA

Ο ALPHA από τις 23/9 ξεκινά με διπλό επεισόδιο η σύγχρονη δραματική σειρά «Ο Τιμωρός», μια ιστορία έρωτα κι εκδίκησης.

Ακολουθεί η «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» την Τρίτη, συνεχίζει με τον «Αγιο Ερωτα» την Τετάρτη και κλείνει με τη σειρά «Ο Γιατρός» την Παρασκευή. Τέλος, η αισθηματική σειρά μυστηρίου «Διάφανη Αγάπη» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

«Ο Τιμωρός» – Δευτέρα στις 21.00, διπλό επεισόδιο

«Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» – Τρίτη στις 21.00, διπλό επεισόδιο

«Αγιος Ερωτας» – Τετάρτη στις 21.00, διπλό επεισόδιο και Πέμπτη στις 21.00

«Ο Γιατρός» – Παρασκευή στις 21.00, διπλό επεισόδιο


Mega

«Ταμπού»

Το «Ταμπού», η νέα σειρά μυστηρίου και πάθους, σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου, καταγράφει την ιστορία γύρω από τα αδέρφια Καρτάλη επιστήθιοι φίλοι και ορκισμένοι εχθροί. Μια γυναίκα επιστρέφει στα Ιωάννινα και ξυπνά μνήμες από το παρελθόν. Μια παράνομη σχέση αναστατώνει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή των ηρώων της σειράς «Ταμπού». Πρωταγωνιστούν: Λευτέρης Ζαμπετάκης, Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής, Μυρτώ Αλικάκη.



Σχολιάστε εδώ