Strays on Stage: Συναυλία Ενίσχυσης Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιαλείας – 29.09.24, Θέατρο Ρεματιάς

Strays on Stage: Συναυλία Ενίσχυσης Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιαλείας – 29.09.24, Θέατρο Ρεματιάς

Οι εθελοντές των φιλοζωικών οργανώσεων της επαρχίας βρίσκουν καθημερινά εγκαταλελειμμένα, άρρωστα, χτυπημένα ζώα, γατάκια και κουτάβια πεταμένα σε κάδους και ρέματα, κλεισμένα σε σακιά, ζώα που πίστεψαν για λίγο ή πολύ ότι έχουν οικογένεια. Τα αδέσποτα της επαρχίας εκπέμπουν σήμα SOS, που συνήθως χάνεται μέσα στον θόρυβο της καθημερινότητας. Οι πιο πολλοί από εμάς δεν το ακούνε.

Strays on Stage
paws and listen to the music

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς (Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι)

Συμμετέχουν οι:

POTERGEIST

COYOTE’S ARROW

THE BIG NOSE ATTACK

GRAMM ELEVEN

ALEX K. & STEF

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις δράσεις του Φιλοζωικού συλλόγου Αιγιαλείας «Τα Φιλαράκια» και των Φίλων ζώων Χαλανδρίου

Doors open: 19.00

Show starts: 19.15

Join the FB Event



Το ακούνε, ευτυχώς, οι μουσικοί και μας καλούν να σταθούμε και να ακούσουμε κι εμείς στο Strays on Stage, μια συναυλία τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στον Φιλοζωικό σύλλογο Αιγιαλείας και στους Φίλους ζώων Χαλανδρίου, προκειμένου να καλύψουν κάποιες από τις ανάγκες των αδέσποτων που φροντίζουν.

Τη συναυλία διοργανώνουν οι Pedrera Live Productions, Φίλοι ζώων Χαλανδρίου και Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιαλείας «Τα φιλαράκια» υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλανδρίου.

Πέρα από τα εισιτήρια γενικής εισόδου, διατίθενται και κουπόνια ενίσχυσης για να στηρίξετε το έργο του συλλόγου, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να παρευρεθείτε.

Λίγα λόγια για τον Φιλοζωικό σύλλογο Αιγιαλείας «Τα φιλαράκια»

Ο Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιαλείας «Τα φιλαράκια» ξεκίνησε τη δράση του το 2007 και δραστηριοποιείται στον μεγαλύτερο δήμο της Πελοποννήσου, ο οποίος καταλαμβάνει το βορειοανατολικό τμήμα της Αχαΐας με μεγάλο ορεινό όγκο, καθώς και πολλά χιλιόμετρα εθνικών οδών.

Υπολογίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 6.000 αδέσποτα και, δυστυχώς, σημειώνεται πολύ μεγάλος αριθμός τροχαίων με θύματα αδέσποτα και καθημερινές εγκαταλείψεις κουταβιών και ενήλικων σκύλων. Στόχος του συλλόγου είναι η βελτίωση των συνθηκών ζωής τόσο των αδέσποτων όσο και των δεσποζόμενων ζώων και όνειρο των εθελοντών του κάποια μέρα να μην χρειάζονται ομάδες σαν τη δική τους, γιατί δεν θα υπάρχουν πια ζώα σε ανάγκη.

Ενδεικτικά, στις δράσεις του συλλόγου περιλαμβάνονται κάθε χρόνο:

  • 300 στειρώσεις
  • 350 υιοθεσίες
  • Πάνω 80 ορθοπεδικά χειρουργεία
  • Εκατοντάδες θεραπείες, εμβολιασμοί και αποπαρασιτώσεις
  • Πάνω από 100 καταγγελίες περιστατικών κακοποίησης και πολλαπλάσιοι έλεγχοι ευζωίας

Κάθε χρόνο «Τα φιλαράκια» αναλαμβάνουν εκατοντάδες εγκαταλελειμμένα κουτάβια. Οι εθελοντές συμβάλλουν αρχικά στη διάσωσή τους και έπειτα αναλαμβάνουν τη φροντίδα, την κοινωνικοποίηση και την εκπαίδευσή τους, με τελικό στόχο να βρουν το παντοτινό τους σπίτι.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, ο σύλλογος έχει διοργανώσει πάνω από 30 γιορτές υιοθεσίας από το 2022, με τη διαρκή υποστήριξη του Δήμου Αιγιαλείας. Υποστηρικτές και συνεργάτες στον αγώνα του συλλόγου, η Περιφέρεια Αττικής, δήμοι της Αττικής, φιλοζωικές οργανώσεις, πολιτιστικοί και περιβαλλοντικοί σύλλογοι, σχολεία, συστήματα προσκόπων και οδηγών, αθλητές, δημοσιογράφοι, ιδιωτικές επιχειρήσεις και πολίτες, αναδεικνύουν τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων ως ένα θέμα που μας αφορά όλους και αποδεικνύουν ότι μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

THE BIG NOSE ATTACK

 

POTERGEIST

 

GRAMM ELEVEN

 

COYOTE’S ARROW

 

ALEX K. & STEF

Links:

Website | Facebook | Instagram

Λίγα λόγια για τους Φίλους ζώων Χαλανδρίου

O Σύλλογος Φίλων των ζώων Χαλανδρίου, έχοντας γνώση των προβλημάτων, των δυσκολιών και των αντιξοοτήτων που αντιμετωπίζουν οι φιλοζωικοί σύλλογοι της επαρχίας, δέχτηκε με χαρά να συμμετέχει σ’ αυτή την προσπάθεια στήριξης του έργου του αδερφού συλλόγου Αιγιαλείας «Τα φιλαράκια», συνδιοργανώνοντας αυτή τη συναυλία και καλώντας τους Χαλανδραίους να εκδηλώσουν με την παρουσία τους το ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους για τα αδέσποτα της πόλης μας και της Αιγιάλειας.

Link: https://www.facebook.com/filoizoonhalandriou



Σχολιάστε εδώ