Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Συγκίνηση και πλήθος κόσμου στη βραδιά τιμής και μνήμης στο Ηρώδειο (Βίντεο)

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Συγκίνηση και πλήθος κόσμου στη βραδιά τιμής και μνήμης στο Ηρώδειο (Βίντεο)

H φωνή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη ζωντάνεψε ξανά, στο Ηρώδειο στην εκδήλωση μνήμης «Μαριάννα – Αγάπη, Ελπίδα, Φως» σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση… σε μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από την οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη, σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο, με αφηγητές τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Κατερίνα Λέχου.

Στην έναρξη της εκδήλωσης ακούστηκε η φωνή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη να λέει: «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που με δίδαξε να μοιράζομαι τα πάντα με τους άλλους, αλλά κυρίως να δίνω αγάπη». Συγκινητική στιγμή όταν τα παιδιά της «Ελπίδας» τα οποία μίλησαν για τη δική τους Μαριάννα Βαρδινογιάννη τη γυναίκα που καθημερινά ήταν στο πλευρό τους τη ζωή τους, αλλά τελικά δεν έφυγε από το πλευρό τους ούτε στη συνέχεια Ήταν δίπλα τους στην πορεία τους, στις σπουδές τους, σε κάθε τους στιγμή.

Πλήθος σπουδαίων καλλιτεχνών όπως η Μαρία Φαραντούρη, η Μαρινέλλα, ο Σάκης Ρουβάς, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Αντώνης Ρέμος, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Στέφανος Κορκολής, με μουσική και τραγούδια, προσέδωσαν μια βαθιά συγκινητική ατμόσφαιρα στη βραδιά.

Το κοινό σήκωσε στα χέρια του φωτισμένα φαναράκια, μαζί με τα παιδιά που νίκησαν τον καρκίνο, ενώ η φωνή της Μαριάννας έλεγε: «Όταν ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί από ένα παιδί, τότε το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό!».

Στην εκδήλωση στο Ηρώδειο παρέστη ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος και μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, η επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της διακοινοβουλευτικής συνεργασίας Ελλάδας, ΗΠΑ, Ισραήλ και Κύπρου, Ντόρα Μπακογιάννη, η Μαριάννα Λάτση, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Metlen Energy & Metals, Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο ιδρυτής της Aegean Oil, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο CEO του Ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Γκίκας Χαρδούβελης, οι Νικόλαος Γλύξμπουργκ, ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και αρκετοί άλλοι.



Σχολιάστε εδώ