«Πόλεμος των άστρων»! – Μεγάλες μεταγραφές στο μπάσκετ από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό εν όψει της νέας περιόδου

«Πόλεμος των άστρων»! – Μεγάλες μεταγραφές στο μπάσκετ από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό εν όψει της νέας περιόδου

Θα έλεγε κανείς ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκας από τον Παναθηναϊκό… ερέθισε τον Ο­λυμπιακό, ο οποίος έκανε δυνατές κινήσεις και εμφανίζεται αποφασισμένος να οδηγήσει τη φετινή χρονιά σε μάχη μέχρις εσχάτων.

Πιο πρόσφατο απόκτημα των «ερυθρόλευκων» ο γάλλος σταρ Εβάν Φουρνιέ και του «Επτάστερου» ο Τούρκος Τσεντί Οσμάν. Αμφότεροι μάλιστα περιλαμβάνονται στη λίστα με τους κορυφαίους σε συμμετοχές στο ΝΒΑ παίκτες που θα συμμετάσχουν στη φετινή Ευρωλίγκα.

Ο Τσεντί Οσμάν ήταν η τρίτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού μετά τους Λορέντζο Μπράουν και Ομέρ Γιουρτσεβέν. Ο Τούρκος, που αποτελεί επιλογή του Εργκίν Αταμάν, με την επτάχρονη πορεία στο NBA πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη και να κάνει ακόμα πιο ισχυρή τη νέα του ομάδα.

Από την άλλη πλευρά, οι Κίναν Έβανς, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Σάσα Βεζένκοφ και βεβαίως ο αργυρός Ολυμπιονίκης Φουρνιέ είναι οι παίκτες που επέλεξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για να ξεκινήσει με άλλη δυναμική την αγωνιστική περίοδο, με στόχο φυσικά την επιστροφή στην κορυφή.

Εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι μιλάμε για τον «πόλεμο των άστρων»! Για μια τιτανομαχία ανάμεσα σε ορκισμένους αντιπάλους, που ζώστηκαν με τα πιο εκρηκτικά υλικά προκειμένου να… διαλύσουν τα πάντα γύρω τους.

Και φέτος η χρονιά θα είναι επίπονη, σκληρή και με άφθονες αναμετρήσεις μέχρι το τέλος της. Που θα πει πως απαιτούνται δυνάμεις, υπομονή και ανθεκτικότητα.

Μόνοι κερδισμένοι οι πιστοί του αθλήματος, που εύλογα περιμένουν καταπληκτικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και ας επικρατήσει ο καλύτερος!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ