«Chef στην κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα: H αγαπημένη μαγειρική εκπομπή επιστρέφει και κάνει πρεμιέρα

«Chef στην κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα: H αγαπημένη μαγειρική εκπομπή επιστρέφει και κάνει πρεμιέρα

«Chef στην κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα

H αγαπημένη μαγειρική εκπομπή επιστρέφει και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στις 13:45, στο OPEN


Από το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:45 στο OPEN, ο Βαγγέλης Δρίσκας θα μας υποδέχεται στο εργαστήριό του για να μας μυήσει στον δημιουργικό κόσμο της μαγειρικής. Ο αγαπημένος chef επιστρέφει και είναι έτοιμος για ακόμα γευστικότερα πιάτα και συνταγές που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς!

Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης θα μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας  προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.

Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και φέτος, η εκπομπή περιλαμβάνει συμβουλές για τους συνδυασμούς των τροφίμων στο καθημερινό τραπέζι, παρουσίαση των πιο ιδιαίτερων συνταγών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, γλυκά με λιγότερη ζάχαρη, γρήγορες και οικονομικές προτάσεις για όλη την εβδομάδα, αλλά και τις πιο δημοφιλείς τάσεις στα social media.

Αυτό όμως που ξεχωρίζει το «Chef στην Κουζίνα σας» και αυτή τη σεζόν, είναι η γνώση για τα υλικά και τις  τεχνικές που μοιράζεται απλόχερα μαζί μας ο Βαγγέλης Δρίσκας, αλλά και η λεπτομερής καθοδήγηση για να μαγειρεύουμε με αυτοπεποίθηση και χωρίς άγχος!

«Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές  με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!

Πρεμιέρα, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 13:45 στο OPEN

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου

Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ