Το κακό δεν είναι που ο Μητσοτάκης έχει σχέδιο 1.000 ημερών για τη χώρα, αλλά ότι σκοπεύει να μείνει ακόμη… 1.000 ημέρες στη χώρα!

Το κακό δεν είναι που ο Μητσοτάκης έχει σχέδιο 1.000 ημερών για τη χώρα, αλλά ότι σκοπεύει να μείνει ακόμη… 1.000 ημέρες στη χώρα!

♣ Ζητάει από τους πολίτες να κρίνουν την κυβέρνηση το 2027. Και τις ντομάτες πότε ακριβώς να τις πετάξουν;

♣ «Εφικτή η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές», δηλώνει ο πρωθυπουργός. Γιατί όχι; Εδώ πήγε στη Eurovision η… Μαρίνα Σάττι.

♣ Σε δίλημμα ο Κασσελάκης: Να κατέβει ξανά για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ή να κάνει στροφή και να ξεκινήσει καριέρα στο λαϊκό τραγούδι;

♣ Και εναλλακτικά: Να φτιάξει δικό του κόμμα ή να ανοίξει sushi bar. Αν δεν πάει καλά το κομμωτήριο.

♣ Το άκρον άωτον του ε­μπαιγμού: Ο Μητσοτάκης πρώτα ανακοίνωσε αυξήσεις στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ και στη συνέχεια απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να γίνουν αυξήσεις.

Στόχος της κυβέρνησης, η αναβάθμιση του ΕΣΥ. Ωχ! Τα ράντζα εκτός από τους διαδρόμους θα βγουν και στο προαύλιο.

♣ Το 50% θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ξανά κόμμα εξουσίας. Και το άλλο 50%; Ότι έχει τα φόντα να κερδίσει στη Eurovision;

♣ Γρήγορη εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων ζήτησε α­πό τους υπουργούς για… 365η (!) φορά ο πρωθυπουργός. Σου λέει, πες, πες κάτι θα γίνει…

♣ …και αν γίνει ποτέ, να μου γράψεις!

♣ Ένας στους δύο ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι το κόμμα θα ανασυνταχθεί και θα πρωταγωνιστήσει. Στο… χόκεϊ;

♣ Ενώ ένας στους τέσσερις εκτιμά ότι θα βάλει σύ­ντομα λουκέτο και στη θέ­ση του θα ανοίξει pet shop. Ή, στη χειρότερη περίπτω­ση, creperie.

♣ Ο Ανδρουλάκης ζητάει από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να τον εκλέξουν ξανά πρόεδρο για να συνεχίσει το σημαντικό (;) έργο του. Δηλαδή;

♣ Βέβαιος δηλώνει ο Χ. Δούκας ότι ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα γίνει πρωθυπουργός. Και αν, πάλι, όχι, θα πάει κριτική επιτροπή στο «Master Chef».

Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά με βάση τον Βορίδη οι πολίτες ελπίζουν πλέον μόνο στον Μητσοτάκη. Σκεφτείτε πόσο απελπισμένοι είναι!

♣ Δεν σκοπεύει να παρέμβει δημόσια στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας. Μπορεί άνετα να τους κάνει μπάχαλο και κατ’ ιδίαν.

♣ Με υποψήφιους αρχηγούς Παππά, Γεροβασίλη, Πολάκη, Φάμελλο κ.ά., στον ΣΥΡΙΖΑ το έχουν σίγουρο το 5%. Μη σου πω και το 3%.

♣ Καθησυχάζει ο Γεραπετρίτης ότι η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου θα συνεχιστεί κανονικά. Αν κι εφόσον συνεχιστεί…

♣ …υπό την προϋπόθεση ότι θα εξακολουθήσει ο­πωσδήποτε. Να δούμε τι θα πει και ο Ερντογάν!

♣ Έβαλαν τον Χατζηδάκη να εξηγήσει τα φιλολαϊκά μέτρα της κυβέρνησης. Πο­λύ πιο φιλικός θα ήταν ο… κόμης Δράκουλας!

♣ Εξαγγέλλει αύξηση των συντάξεων και έχεις την αίσθηση ότι θα έρθει νύχτα να στην πάρει πίσω!

Υποψήφιος για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ και ο Απ. Γκλέτσος. Το σκέφτεται ο Γρ. Αρναούτογλου, σε δίλημμα η Αννίτα Πάνια.

♣ Απόλυτα ικανοποιημένος ο πρωθυπουργός από την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Μπορεί να κάηκε η μισή Αττική, γλίτωσαν ό­μως Φωκίδα, Λευκάδα και Ανδαλουσία.

♣ «Από τις 4.000 πυρκαγιές μία μόνο ξέφυγε», ε­ξήγησε. Από τα δέκα κρου­αζιερόπλοια που ταξίδευαν μόνο ο «Τιτανικός» βυθίστηκε.

♣ Δίκιο έχει ο Άδωνης: Το ότι καταρρέει το ΕΣΥ είναι ψευδές. Το ότι δεν καταρρέει είναι σύντομο ανέκδοτο.

♣ Μόλις το 6,7% των Ελλήνων θεωρεί μείζον πρόβλημα τα εθνικά θέματα. Σου λέει, μέχρι να έρθουν οι Τούρκοι στο Σούνιο θα έχουμε φτάσει Σουηδία.

♣ «Θα σηκώσουμε ανάστημα»… απειλεί ο ύψους 1,65 μ. Χ. Δούκας. Πανικός στα κομμωτήρια, τρόμος στα fast foods.

♣ «Είναι κοντά η ώρα της συνταξιοδότησης του Κυρ. Μητσοτάκη», ανήγγειλε ο διοικητής του ΕΦΚΑ Καλλιθέας… Ν. Ανδρουλάκης.

♣ Τρεις εβδομάδες to σκέφτεται ο (ποιος είναι αυτός;) Φαραντούρης αν θα είναι ή όχι υποψήφιος για την αρχηγία. Αναλογικά…

♣ …θα του πάρει έναν – δύο μήνες για να καταλήξει αν πρέπει ή δεν πρέπει να το κάνει. Ε, κι εκεί κατά τον Μάιο…

♣ …θα δηλώσει συμμετοχή στη Eurovision!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ