Η Menelaos Fresh εντάσσεται στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ως Αργυρός Υποστηρικτής

Η Menelaos Fresh εντάσσεται στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ως Αργυρός Υποστηρικτής

Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ διευρύνει την κατηγορία του Υποστηρικτή με την υποδοχή της Menelaos Fresh. Ο νέος Υποστηρικτής, που ασπάζεται τις αξίες της Κοινότητας, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην κατηγορία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με περισσότερα από 35 χρόνια πορείας στην αγορά.

Η Menelaos Fresh, με πολυετή εμπειρία στο χώρο του εμπορίου εισαγωγών και εξαγωγών φρέσκων φρούτων και λαχανικών, αποτελεί μια εταιρία που συνδυάζει ποιότητα, καινοτομία και προσήλωση στην εξυπηρέτηση των επαγγελματιών του κλάδου χονδρικής και λιανικής πώλησης καθώς και εστίασης και τροφοδοσίας. Βρισκόμενη στην Κεντρική Αγορά Αθηνών, η Menelaos Fresh προσφέρει μια πλούσια ποικιλία προϊόντων, τόσο «καθημερινών» συμβατικών και βιολογικών όσο κι εξωτικών κι εξειδικευμένων, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ανάγκες της αγοράς για φρέσκα, υγιεινά και ποιοτικά προϊόντα.

Η ένταξη της Menelaos Fresh στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ως Αργυρός Υποστηρικτής, σηματοδοτεί την περαιτέρω ενδυνάμωση της Κοινότητας με εταιρείες που αναγνωρίζουν την αξία της ελληνικής παραγωγής και επιχειρηματικότητας. Η συνεργασία αυτή, θα δώσει τη δυνατότητα στη Menelaos Fresh να συμμετέχει ενεργά στις δράσεις της Πρωτοβουλίας, προάγοντας το κοινό όραμα για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Ο κ. Μενέλαος Τζούρης, Διευθύνων Σύμβουλος της Menelaos Fresh, δήλωσε: «Η συμμετοχή μας στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ως Αργυρός Υποστηρικτής αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την εταιρεία μας. Πιστεύουμε στη δύναμη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, μέσα από τη συνεργασία μας με άλλες αξιόλογες ελληνικές επιχειρήσεις».

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, κ. Άγις Πιστιόλας, ανέφερε σχετικά: «Η ένταξη της Menelaos Fresh στην Πρωτοβουλία ως Αργυρός Υποστηρικτής είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην πορεία μας προς την ενδυνάμωση της ελληνικής επιχειρηματικής και παραγωγικής κοινότητας. Είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία και η δέσμευση της Menelaos Fresh στα εξαιρετικής ποιότητας και ιδιαίτερων ποικιλιών φρούτα και λαχανικά προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στον καταναλωτή».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ