ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ: Ενισχύει τις τοπικές κοινότητες των Δήμων του Ν. Ιωαννίνων με δωρεά αυτόματων απινιδωτών για την προστασία της δημόσιας υγείας

ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ: Ενισχύει τις τοπικές κοινότητες των Δήμων του Ν. Ιωαννίνων με δωρεά αυτόματων απινιδωτών για την προστασία της δημόσιας υγείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την κοινωνική προσφορά, ενισχύει περαιτέρω το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του, προσφέροντας αυτόματους απινιδωτές σε τοπικές κοινότητες των Δήμων του Νομού Ιωαννίνων. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει στόχο την ενδυνάμωση των υγειονομικών υποδομών της τοπικής κοινωνίας, προάγοντας την πρόληψη και την άμεση επέμβαση σε περιστατικά καρδιακής ανακοπής.

Η παράδοση των 20 απινιδωτών έγινε από τον Πρόεδρο της ΠΙΝΔΟΣ, κ. Δημητρίου Ανδρέα σε εκδήλωση  που πραγματοποιήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου στην πόλη των Ιωαννίνων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής παρευρέθηκαν o Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Τμήματος Ηπείρου  κ. Κωσταντίνος Ντακαλέτσης, ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ κ. Μιχάλης Τσοβίλης, ο Διευθυντής ΤΕΠ Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, κ. Αθανάσιος Κιτσάκος, οι Δήμαρχοι: Ιωαννιτών κ. Θωμάς Μπέγκας, Μετσόβου κα Μαρία Χριστίνα Αβέρωφ, Κόνιτσας κ. Ανδρέας Παπασπύρου, Ζαγορίου κ. Γεώργιος Σουκουβέλος, Αντιδήμαρχοι των Δήμων, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Φορέων των Τοπικών Κοινοτήτων του Ν. Ιωαννίνων.

Ο Πρόεδρος του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ κ. Δημητρίου Ανδρέας δήλωσε «Μια από τις βασικές αρχές του Συνεταιρισμού είναι η στήριξη του κοινωνικού συνόλου του Νομού μας. Δεσμευμένοι σ’ αυτό τον προσανατολισμό και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η προστασία και η στήριξη του αποτελεί επιτακτική ανάγκη.  Για το λόγο αυτό το Διοικητικό μας Συμβούλιο αποφάσισε να συμβάλει στην πρόληψη και προστασία της υγείας των πολιτών μας, προσφέροντας 20 απινιδωτές  σε τοπικές κοινότητες του νομού μας, πιστεύοντας ότι έτσι συμβάλουμε σε καλύτερους όρους διαβίωσης των κατοίκων στα χωριά μας.»

Η πρωτοβουλία αυτή τονίζει τη δέσμευση της ΠΙΝΔΟΣ να συμβάλει ενεργά στην υγεία και την ευημερία των τοπικών κοινωνιών, εδραιώνοντας περαιτέρω τη σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης με τους συμπολίτες μας.

Λεζάντες:
  • Φωτογραφία 2: Ο κος Ανδρέας Δημητρίου, Πρόεδρος του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων
  • Φωτογραφία 4 από αριστερά: Ο κος Γεώργιος Στάμος, Πρόεδρος Κοινότητας Κρανούλα, ο κος Λάμπρος Γκούντας, Πρόεδρος Κοινότητας Ελεούσας, ο κος Χριστόφορος Ζαφείρης, Πρόεδρος Κοινότητας Νεοχωρίου, ο κος Ανδρέας Δημητρίου, Πρόεδρος του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων, ο κος Δημήτριος Τζιάλλας, Πρόεδρος Κοινότητας Κάτω Λαψίστας, ο κος Ευάγγελος Παππάς, Πρόεδρος Κοινότητας Πετροβουνίου, ο κος Δημήτριος Χρηστιάς, Πρόεδρος Κοινότητας Βαπτίστης, ο κος Βασίλειος Βασιλείου, Πρόεδρος Κοινότητας Βοτονοσίου και ο κος Δημήτριος Τσιάκαλος, Πρόεδρος Κοινότητας

    Μεγάλης Γότιστας.



Σχολιάστε εδώ