Κατερίνα Ντούσκα: το «Sunshine» στο Dance Chart της Αγγλίας – Το νέο της hit ξεπέρασε τα σύνορα!

Κατερίνα Ντούσκα: το «Sunshine» στο Dance Chart της Αγγλίας – Το νέο της hit ξεπέρασε τα σύνορα!

Η Κατερίνα Ντούσκα έγινε μία από τις ελάχιστες Ελληνίδες καλλιτέχνιδες που μπαίνει στα Dance Chart της Αγγλίας και φιγουράρει με το νέο της hit «Sunshine» ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Το track έκανε εντυπωσιακή νέα είσοδο απευθείας στο #28 του Upfront Club Chart αυτής της εβδομάδας και, μάλιστα, βρίσκεται πιο ψηλά από τα καινούργια τραγούδια δύο παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνών, του David Guetta και του Alok, τα οποία επίσης μόλις μπήκαν στο chart.

Η παρουσία της Κατερίνας Ντούσκα στο εν λόγω chart αποτελεί παράλληλα ακόμα μία μεγάλη επιτυχία της Panik Records, της κορυφαίας ανεξάρτητης ελληνικής δισκογραφικής εταιρείας.

Το «Sunshine», που έχει αγαπηθεί πολύ και από το ελληνικό κοινό, αντλεί έμπνευση από τη disco/ dance pop της δεκαετίας του ’90, συναρπάζοντας τον ακροατή με τα piano house beats, τα funky bass riffs και τα φωνητικά του και αποτελεί προπομπό του νέου concept album που θα κυκλοφορήσει σύντομα η Κατερίνα Ντούσκα.

Η ίδια η Ντούσκα έγραψε έγραψε και έκανε την παραγωγή του τραγουδιού μαζί με τους μακροχρόνιους συνεργάτες David Sneddon & Anu Pillai (Lana del Rey, Lewis Capaldi, Louis Tomlinson).



Σχολιάστε εδώ