ΑΕΚ – Βόλος | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

ΑΕΚ – Βόλος | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Παρακολουθήστε τον αγώνα ΑΕΚ – Βόλος για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1

Ευκαιρία για την ΑΕΚ να “πατήσει” κορυφή μετά τις λευκές ισοπαλίες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Παριμένουμε να δούμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πώς θα εμφανιστεί η ομάδα του Αλμέιδα που συνήθως μετά την πρώτη διακοπή στρώνει η αγωνιστική της συμπεριφορά.


Τι λέει η ιστορία

Η ΑΕΚ έχει καταφέρει να επικρατήσει στα τρία από τα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει υποδεχθεί τον Βόλο. Στα άλλα τρία υπάρχει μια ισοπαλία (2-2), ενώ δύο φορές έφυγαν με τη νίκη οι φιλοξενούμενοι. Αντίθετα, στη Μαγνησία υπάρχει υπεροχή της ΑΕΚ, η οποία έχει επικρατήσει στα πέντε από τα έξι παιχνίδια που έχουν γίνει εκεί.

Μόνο τα δύο από τα έξι παιχνίδια έχουν διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την ΑΕΚ να έχει επικρατήσει και στα δύο χωρίς να δεχθεί γκολ. Την σεζόν 2023-24 κέρδισε με 4-0 για τα Playoffs του πρωταθλήματος και με 3-0 στην τελευταία αναμέτρηση που έγινε εκεί για την 16η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του 2023-24.

Ο Βόλος είχε σημειώσει γκολ σε όλα τα υπόλοιπα εκτός έδρας με την ΑΕΚ εκτός από εκείνα που έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι νίκες της ομάδας του Βόλου είναι στο γήπεδο της Ριζούπολης, το 2022-23 (1-0) και στο ΟΑΚΑ το 2021-22 (2-1).

Στα τρία από τα έξι παιχνίδια υπάρχει ποδοσφαιριστής που βρήκε δύο φορές δίχτυα, με τον Πέτρο Μάνταλο να κάνει το ξεκίνημα, τον Τομ Φαν Βέερτ να συνεχίζει για τον Βόλο και στο τελευταίο τους ματς να παίρνει τη σκυτάλη ο Λιβάι Γκαρσία.

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ

6 ΑΓΩΝΕΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

2 ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 13-7

[Με πληροφορίες και απο τον Συνεταιρισμό της Super League]


Σχολιάστε εδώ