ΑΕΚ – Βόλος: Ευκαιρία για την “Ένωση” να πατήσει την κορυφή – Δύσκολος αντίπαλος ο Βόλος

ΑΕΚ – Βόλος: Ευκαιρία για την “Ένωση” να πατήσει την κορυφή – Δύσκολος αντίπαλος ο Βόλος

Ευκαιρία για την ΑΕΚ να “πατήσει” κορυφή μετά τις λευκές ισοπαλίες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Παριμένουμε να δούμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πώς θα εμφανιστεί η ομάδα του Αλμέιδα που συνήθως μετά την πρώτη διακοπή στρώνει η αγωνιστική της συμπεριφορά.

Ο Βόλος μετράει δύο ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια του τη φετινή σεζόν και δεν θα είναι διαθέσιμοι για το σημερινό παιχνίδιοι οι Τσοκάνης και Σούντγκρεν, οι οποίοι δεν ήταν στον απόλυτο βαθμό της ετοιμότητάς τους. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Κόβατς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Ασλανίδης, Βιγιαφάνες, Ντε Καμπς, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Μπερναντού, Δόσης, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1. Ολυμπιακός 10
2. ΠΑΟΚ 10
3. ΑΕΚ 7
4.ΟΦΗ 7
5.Αρης 5
6.Ατρόμητος 5
7. Παναθηναϊκός 5
8.Λαμία 5
9. Παναιτωλικός 4
10.Asteras Aktor 4
11.Αthens Kallithea 3
12.Βόλος 3
13. Λεβαδειακός 2
14. Πανσερραϊκός 1
*ΑΕΚ και Βόλος έχουν ματς λιγότερο.

Τι λέει η ιστορία

Η ΑΕΚ έχει καταφέρει να επικρατήσει στα τρία από τα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει υποδεχθεί τον Βόλο. Στα άλλα τρία υπάρχει μια ισοπαλία (2-2), ενώ δύο φορές έφυγαν με τη νίκη οι φιλοξενούμενοι. Αντίθετα, στη Μαγνησία υπάρχει υπεροχή της ΑΕΚ, η οποία έχει επικρατήσει στα πέντε από τα έξι παιχνίδια που έχουν γίνει εκεί.

Μόνο τα δύο από τα έξι παιχνίδια έχουν διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την ΑΕΚ να έχει επικρατήσει και στα δύο χωρίς να δεχθεί γκολ. Την σεζόν 2023-24 κέρδισε με 4-0 για τα Playoffs του πρωταθλήματος και με 3-0 στην τελευταία αναμέτρηση που έγινε εκεί για την 16η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του 2023-24.

Ο Βόλος είχε σημειώσει γκολ σε όλα τα υπόλοιπα εκτός έδρας με την ΑΕΚ εκτός από εκείνα που έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι νίκες της ομάδας του Βόλου είναι στο γήπεδο της Ριζούπολης, το 2022-23 (1-0) και στο ΟΑΚΑ το 2021-22 (2-1).

Στα τρία από τα έξι παιχνίδια υπάρχει ποδοσφαιριστής που βρήκε δύο φορές δίχτυα, με τον Πέτρο Μάνταλο να κάνει το ξεκίνημα, τον Τομ Φαν Βέερτ να συνεχίζει για τον Βόλο και στο τελευταίο τους ματς να παίρνει τη σκυτάλη ο Λιβάι Γκαρσία.

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ

6 ΑΓΩΝΕΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

2 ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 13-7



Παρακολουθήστε τον αγώνα ΑΕΚ – Βόλος για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2

 

ANAΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ

Φίλοι της ΑΕΚ

Πρώτα απ’ όλα αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την ανταπόκριση σας από το ξεκίνημα της σεζόν στις ανάγκες τήρησης των μέτρων τάξης στο γήπεδο μας. Και στα τρία επίσημα ματς που έχουμε δώσει ως τώρα στην ΟPAP Arena, αλλά και στο εκτός έδρας ματς στην Λιβαδειά, η συμπεριφορά σας ήταν υποδειγματική και έχετε προστατέψει την ομάδα και το Σπίτι Μας.

Το ίδιο είμαστε σίγουροι πως θα γίνει αύριο Δευτέρα (16/9, 20.00) στο εντός έδρας ματς με τον Βόλο. Αύριο ακόμη περισσότερο δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε λάθος, γιατί το επόμενο ματς στην OPAP Arena μετά το αυριανό, είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και για τους εαυτούς μας και για τους διπλανούς μας.

Αυτό σημαίνει πως, όπως και στα προηγούμενα εντός έδρας ματς, δεν πρέπει να υπάρχει καμιά ρίψη αντικειμένου, φωτοβολίδας, καπνογόνου, βεγγαλικού, κροτίδας ή άναμμα στρόμπο. Υπάρχουν ποινές αποκλεισμού έδρας από το ξεκίνημα της σεζόν για αντίστοιχες περιπτώσεις και -τονίζουμε και πάλι- για μια και μόνο ρίψη!

Οι θύρες της OPAP Arena θα ανοίξουν στις 17.30. Μην επιχειρήσετε να μπείτε στο γήπεδο χωρίς να έχετε ταυτοποιήσει το εισιτήριο σας στην εφαρμογή gov.gr wallet, μην προσεγγίσετε στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, μην έχετε πάνω σας οποιοδήποτε επικίνδυνο αντικείμενο. Έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και μην ξεχνάτε πως το κλειστό κύκλωμα καμερών ασφαλείας είναι σε πλήρη λειτουργία και υπό τον έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ.

Σε ένα ακόμη ματς είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε την αμέριστη βοήθεια σας στην προσπάθεια να κρατάμε πάντα ανοιχτή την OPAP Arena.

[Με πληροφορίες και απο τον Συνεταιρισμό της Super League]


Σχολιάστε εδώ