“Λευκό” το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, “λευκο” και το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (Βαθμολογία)

“Λευκό” το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, “λευκο” και το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (Βαθμολογία)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το πρώτο εφετινό ντέρμπι της Super League, καθώς ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Αποτέλεσμα που δεν συνάδει με τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δυο ομάδες, με τους Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι και Ντομινίκ Κοτάρσκι να αποδεικνύουν τα προσόντα τους.

Διαιτητής: Σλάβκο Βίντσιτς (Σλοβενία)
Κίτρινες: Ζίβκοβιτς – Ιωαννίδης, Γεντβάι, Μαντσίνι.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ (76’ Καμαρά), Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας (76’ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Ζίβκοβιτς (88’ Σορετίρε), Τσάλοφ (67’ Σαμάτα).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Ιωαννίδης, Τετέ (78’ Ουναϊ), Μπακασέτας (78’ Τζούρισιτς), Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Πελίστρι (78’ Μαντσίνι), Αράο.
*Εκτός μάχης λίγες ώρες πριν το ντέρμπι τέθηκε ο 31χρονος Ολλανδομαροκινός επιθετικός Ταρίκ Τισουντάλι λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.
*Κίτρινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία δέχθηκε στο 69ο λεπτό ο Γιάννης Παπαδημητρίου, στον πάγκο του Παναθηναϊκού και για τον ίδιο λόγο ο Χρήστος Καρυπίδης σε αυτόν του ΠΑΟΚ στο 73’.


Δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, μετά το ισόπαλο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» παρά το γεγονός ότι κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, δεν έφτασαν ποτέ στο γκολ που θα έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι και να τους δώσει τη νίκη για το απόλυτο στις αναμετρήσεις τους.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Άρη το Σάββατο (21/9, 20:00), ενώ ο Παναιτωλικός κοντράρεται με τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR (21/9, 20:30).

Παρακολουθήστε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα, Πιρόλα (61′ Κάρμο), Ντόη, Ροντινέι (83′ Κοστίνια), Έσε, Στάμενιτς (62′ Γιάρεμτσουκ), Βέλντε (62′ Γουίλιαν), Τσικίνιο (62′ Ολιβέιρα), Μαρτίνς, Ελ Κααμπί.

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας (77′ Στάγιτς), Σιελής, Μπουζούκης (77′ Μαρτίνες), Μλάντεν, Σίλβα Τορεχόν, Λιάβας, Πέρεζ, Μπελεβώνης (70′ Λουίς), Ντίαζ (62′ Ροά), Λομονάκο (76′ Μαϊντέβατς).



Σχολιάστε εδώ