Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Παρακολουθήστε τον αγώνα Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά από το Novasports Prime


Τι λέει η ιστορία

Έπειτα από 15 χρόνια και 206 ημέρες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες οι δύο ομάδες για το πρωτάθλημα της Super League. Από τις 22 Φεβρουαρίου 2009 που είχαν συναντηθεί τελευταία φορά, δεν έχουν συνυπάρξει σε καμία κατηγορία και η μόνη «ενδιάμεση» κόντρα τους ήταν μια αναμέτρηση για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος την σεζόν 2016-17, όπου ο Λεβαδειακός επικράτησε με 3-1.

Στις τέσσερις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί με γηπεδούχο τον Πανσερραϊκό για την κορυφαία κατηγορία, η ομάδα των Σερρών έχει διατηρήσει το αήττητο της χωρίς να δεχθεί μάλιστα τέρμα, αφού έχει τρεις νίκες με 1-0 και μια λευκή ισοπαλία.

Όλες οι αναμετρήσεις που ήταν γηπεδούχος ο Πανσερραϊκός ήταν για τον Β’ Γύρο του πρωταθλήματος και είναι η πρώτη φορά που θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό για το πρώτο μισό της σεζόν.

Μόνο στα δύο από τα οκτώ μεταξύ τους ματς και στις δύο έδρες έχουν σκοράρει και οι δύο, με τον Πανσερραϊκό να είναι ο μόνος που έχει πάρει εκτός έδρας νίκη, αφού τη σεζόν 1987-88 επικράτησε τόσο εκτός (3-1), όσο και εντός (1-0).

Υπάρχουν δύο μεταξύ τους ισοπαλίες και οι δύο έχουν ολοκληρωθεί χωρίς σκορ (0-0) και είναι η μια με γηπεδούχο τον Πανσερραϊκό και η άλλη με τον Λεβαδειακό.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

4 ΑΓΩΝΕΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

– ΝΙΚΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 3-0

[Με πληροφορίες και απο τον Συνεταιρισμό της Super League]


Σχολιάστε εδώ