Χάντμπολ Σούπερ Καπ: Στον Ολυμπιακό ο πρώτος τίτλος της χρονιάς!

Χάντμπολ Σούπερ Καπ: Στον Ολυμπιακό ο πρώτος τίτλος της χρονιάς!

 Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 32-25 στην Ηλιούπολη στον τελικό του 4ου Σούπερ Καπ Λουξ.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος αναφέρει: “Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο 3η συνεχόμενο τρόπαιο στην ιστορία του θεσμού και ταυτόχρονα στον 10ο τίτλο τους στο άθλημα.

Ο Ολυμπιακός έλεγχε από την αρχή τον αγώνα -παρά την απουσία του τραυματία Σλίσκοβιτς, αλλά και του Πέριτς που προέκυψε στο ξεκίνημα- με τον Πασσιά να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση και να ψηφίζετε MVP.

O ΠΑΟΚ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ανέβασε την απόδοση του, πλησιάζοντας ακόμα και στο γκολ (17-16), αλλά δεν κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ, έχοντας αρκετά τεχνικά λάθη που έδωσαν την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να ξεφύγει ξανά, φτάνοντας στη νίκη.
Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα στην έναρξη της Handball Premier.

Δηλώσεις
Νίκος Πασσιάς (περιφερειακός Ολυμπιακού):
«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, θέλαμε την κούπα στο πρώτο ματς της σεζόν και να ξεκινήσουμε με το δεξί. Αυτό το ματς πρέπει να είναι οδηγός για τη συνέχεια μιας ιστορικής σεζόν για το σύλλογο μας που συμπληρώνει 100 χρόνια. Σίγουρα οι δύο ομάδες δεν είναι έτοιμες και αυτό φάνηκε σε αρκετά σημεία του ματς, αλλά πιστεύω στην πορεία θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι».

Γρηγόρης Ιωάννου (δεξιός εξτρέμ ΠΑΟΚ):
«Είναι μια αρχή, έχουμε καινούργια ομάδα με πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Ήταν ένα καλό τεστ. Κάναμε πολλά λάθη που από μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακό δεν μένουν ασυχώρετα και τα πληρώσαμε. Δείξαμε όμως καλά στοιχεία, τα οποία θα κρατήσουμε και μαζί με αυτά που πρέπει να διορθώσουμε θα προετοιμαστούμε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι διαφορετικό, θα παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύω θα δείξουμε μία καλύτερη εικόνα».

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ- ΠΑΟΚ 32-25
Τα πεντάλεπτα: 4-1, 6-3, 8-5, 11-7, 14-9, 16-13 (ημχ), 18-16, 20-18, 23-19, 26-21, 30-22, 32-25
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπάμπιτς): Κοτανίδης, Τζηράς, Παπαβασίλης 3, Βίντα 2, Τζίμπουλας 2, Παπάζογλου, Παπαντωνόπουλος, Κανδύλας, Πέριτς 1, Σλίσκοβιτς, Βούγιοβιτς, Βέγιν 5, Λιάπης 4, Πασσιάς 6, Μιχαηλίδης 4, Σάββας 5.
ΠΑΟΚ (Σεϊρεκίδης): Γκίγκοφ, Ζαφείρης, Λαδάκης 2, Τσαμουρίδης 4, Τσιγαρίδας 5, Νικολαϊδης 2, Ιωάννου 4, Κ. Κουκμίσης, Παπάζογλου, Γκεοργκιέφσκι 3, Κόρμπελ 1, Ν. Κουκμίσης, Μπάτζιος, Παπαγεωργίου, Τριανταφυλλίδης 4, Ήτζιος.
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Δίλεπτα: 2-3, Πέναλτι: 3/3-3/3″

Φωτό: ΟΧΕ


Σχολιάστε εδώ