Λαμία – Athens Kallithea | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Λαμία – Athens Kallithea | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Παρακολουθήστε τον αγώνα Λαμία – Athens Kallithea για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1


Τι λέει η ιστορία

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, ενώ η τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες ήταν για το Κύπελλο Ελλάδος. Στις 14 Δεκεμβρίου 2022 η Λαμία υποδέχθηκε την ομάδα της Καλλιθέας και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 (88’ Μπεχαράνο – 80’ Λουκίνας) για την φάση των «16» του θεσμού.

Στην ρεβάνς η Λαμία επικράτησε με 2-1 στην Αθήνα και προκρίθηκε στα
προημιτελικά.

Υπάρχει παρελθόν μεταξύ τους τόσο στην δεύτερη, όσο και στην τρίτη κατηγορία, με τους δύο αντιπάλους να έχουν συναντηθεί σε αγώνα πρωταθλήματος τελευταία φορά στις 2 Απριλίου 2017, όταν η Λαμία πήρε τη νίκη στην έδρα της Athens Kallithea με 1-0, σκορ με το οποίο είχε επικρατήσει της αθηναϊκής ομάδας και στην αναμέτρηση που έγινε στην Φθιώτιδα στις 22 Δεκεμβρίου 2016.

Στις τρεις τελευταίες τους αναμετρήσεις για αγώνα πρωταθλήματος δεν έχει σημειώσει τέρμα η Athens Kallithea, με τελευταίο της να είναι αυτό στις 15 Νοεμβρίου 2015, στην ήττα με 2-1 στη Λαμία.

Η Λαμία, πάντως, για τις αναμετρήσεις τους για την δεύτερη κατηγορία έχει πέντε νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια.

ΛΑΜΙΑ – ATHENS KALLITHEA

– ΑΓΩΝΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ATHENS KALLITHEA

[Με πληροφορίες και απο τον Συνεταιρισμό της Super League]


Σχολιάστε εδώ