ASTERAS AKTOR – Ατρόμητος | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

ASTERAS AKTOR – Ατρόμητος | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Παρακολουθήστε τον αγώνα ASTERAS AKTOR – Ατρόμητος για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά από το Novasports Prime


Τι λέει η ιστορία

Έπειτα από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες που σημειώθηκαν στην Τρίπολη ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Asteras Aktor επικράτησε την περσινή περίοδο με 3-1 (19’, 53’ Ρεγκίς, 77’ Καλτσάς – 64’ αυτ. Καστάνο).

Η ομάδα της Αρκαδίας είχε σημειώσει τέσσερις διαδοχικές νίκες χωρίς να δεχθεί τέρμα απέναντι στον Ατρόμητο από τις 4 Μαΐου 2014 μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου 2015 και στη συνέχεια σε έντεκα διαδοχικά ματς στην έδρα της κατάφερε να επικρατήσει μόλις σε άλλα τέσσερα. Συνολικά σε αυτά τα έντεκα τελευταία με γηπεδούχο τον Asteras Aktor υπάρχουν τέσσερις νίκες για την ομάδα της Αρκαδίας, πέντε ισοπαλίες και δύο νίκες για τον Ατρόμητο.

Οι νίκες της ομάδας του Περιστερίου ήταν στην αρχή αυτής της σειράς των αγώνων και η τελευταία φορά που έφυγε νικήτρια από την Πελοπόννησο ήταν στις 17 Φεβρουαρίου 2018 με 1-0.

Το 1-0 είναι και το δημοφιλέστερο σκορ στις νίκες για τον Asteras Aktor, ο οποίος έχει επικρατήσει τις πέντε από τις δέκα με αυτό το αποτέλεσμα, ενώ υπάρχουν και δύο με 2-1. Πέντε είναι και οι ισοπαλίες με 1-1 με γηπεδούχο τον Asteras Aktor, ενώ υπάρχουν δύο αναμετρήσεις που δεν έχει σημειωθεί γκολ (0-0) και μια ισοπαλία 2-2.

22 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

11 ΝΙΚΕΣ ASTERAS AKTOR

8 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΓΚΟΛ: 31-16

[Με πληροφορίες και απο τον Συνεταιρισμό της Super League]


Σχολιάστε εδώ