H 76η τελετή απονομής των βραβείων EMMY αποκλειστικά στην COSMOTE TV

H 76η τελετή απονομής των βραβείων EMMY αποκλειστικά στην COSMOTE TV

• Οι μεγαλύτερες τελετές απονομής βραβείων έρχονται στην COSMOTE TV τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει με την COSMOTE TV να φιλοξενεί για ακόμα μία χρονιά τις μεγαλύτερες τελετές απονομής βραβείων στον χώρο του κινηματογράφου, της μουσικής και της «μικρής οθόνης». Η αρχή θα γίνει με την 76η τελετή απονομής των βραβείων EMMY, έναν από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς θεσμούς παγκοσμίως, ο οποίος τιμά τις καλύτερες ερμηνείες και σειρές που ξεχωρίζουν κάθε χρόνο.

Η λαμπερή βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά τα ξημερώματα της Δευτέρας 16/9 (03.00) στο COSMOTE CINEMA 2HD, σε σχολιασμό της Ιωσηφίνας Γριβέα. Το βράδυ της Δευτέρας (16/9) στις 22.00, θα ακολουθήσει στο ίδιο κανάλι (COSMOTE CINEMA 2HD) η μετάδοση της τελετής με ελληνικούς υπότιτλους.

Βραβεία EMMY: 11 υποψηφιότητες για σειρές που προβάλλονται στην COSMOTE TV

Στην «κούρσα» των φετινών βραβείων EMMY «τρέχουν» σειρές που είναι διαθέσιμες στην COSMOTE TV, συμμετέχοντας συνολικά με 11 υποψηφιότητες σε βασικές κατηγορίες.

Οι περισσότερες υποψηφιότητες ανήκουν στην 5η σεζόν του «Fargo» του Νόα Χόλεϊ, το οποίο διεκδικεί 6 βασικά βραβεία στην κατηγορία «Μίνι Σειρά ή Ανθολογία»: Καλύτερη Σειρά, Α’ Ανδρικός Ρόλος (Τζον Χαμ), Α’ Γυναικείος Ρόλος (Τζούνο Τεμπλ), Β’ Ανδρικός Ρόλος (Λαμόρν Μόρις), Καλύτερη Σκηνοθεσία και Καλύτερο Σενάριο.

Στην κατηγορία «Μίνι Σειρά ή Ανθολογία» διαγωνίζεται και το ρομαντικό δράμα εποχής «Fellow Travelers», το οποίο διεκδικεί τα βραβεία Α΄ Ανδρικού Ρόλου (Ματ Μπόμερ), Β’ Ανδρικού Ρόλου (Τζόναθαν Μπέιλι) και Καλύτερου Σεναρίου (Ρον Ναϊσγουάνερ). Το ανατρεπτικό talk show των 28 EMMY «Last Week Tonight With John Oliver» είναι υποψήφιο στην κατηγορία Σεναριογραφημένη Σειρά Ποικίλης Ύλης. Παράλληλα, η 96η τελετή απονομής των OSCARS®, η οποία στην Ελλάδα μεταδόθηκε ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV, διεκδικεί το βραβείο Καλύτερου Σεναρίου σε Ειδικό Πρόγραμμα Ποικίλης Ύλης.

OSCARS, GRAMMYS, CRITICS CHOICE AWARDS & EUROPEAN FILM AWARDS: Έρχονται και αυτήν τη σεζόν αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Λαμπερές τελετές απονομής θα φιλοξενούνται στη «στέγη» της COSMOTE TV καθ’ όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν. Τον Δεκέμβριο θα διεξαχθεί η 37η τελετή των EUROPEAN FILM AWARDS, των μεγαλύτερων κινηματογραφικών βραβείων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ τον Ιανουάριο θα ακολουθήσουν τα 30α CRITICS CHOICE AWARDS, που τιμούν τους σημαντικότερους δημιουργούς στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Τον Φεβρουάριο θα πάρει σειρά το πιο σημαντικό γεγονός στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία, τα 67α GRAMMYS. Οι απονομές θα κορυφωθούν τον Μάρτιο με τον σπουδαιότερο θεσμό βραβείων στο χώρο του κινηματογράφου παγκοσμίως, την 97η τελετή απονομής των OSCARS.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


Σχολιάστε εδώ