Δεν είναι ξέφραγο αμπέλι η χώρα μας…

Δεν είναι ξέφραγο αμπέλι η χώρα μας…

Φωνάζουν οι Τσάμηδες στην Αλβανία επειδή επιχείρησε, ανεπιτυχώς, να εισέλθει στη χώρα μας ένας από τους πιο ακραίους ανθέλληνες στην Αλβανία, ο Αρμπέν Κόντι, συγγραφέας, ιδρυτικό μέλος συλλόγων και οργάνων που ασχολούνται με την προώθηση των δικαιωμάτων των Τσάμηδων και φυσικά των εδαφικών τους διεκδικήσεων στην Ελλάδα.

Ο κύριος αυτός επιχείρησε να έρθει στην Ελλάδα μέσω του μεθοριακού σταθμού Μαυροματίου με γκρουπ τουριστών με προορισμό την Πάργα. Εκεί διαπίστωσε ότι δεν του επιτρέπεται η είσοδος στην Ελλάδα λόγω έλλειψης απαραίτητων εγγράφων σχετικά με τον σκοπό και τους όρους διαμονής του.

Πολύ σωστά οι υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας φροντίζουν ώστε να μην είναι ξέφραγο αμπέλι η χώρα στις ορέξεις κάθε αλβανού εθνικιστή που προωθεί το ιδεολόγημα ότι τα σύνορα της Αλβανίας φτάνουν μέχρι και τη Θεσπρωτία…

Ας ελπίσουμε ότι η αυστηρότητα των Ελληνικών Αρχών δεν θα περιοριστεί μόνο σε συγκεκριμένους πολίτες της Αλβανίας και της Βόρειας Μακεδονίας που εκφράζουν έναν ακραίο ανθελληνισμό, αλλά θα καλύψει και τους πράκτορες της ΜΙΤ, οι οποίοι, με πρόσχημα την καταγωγή από τη Θράκη, αλωνίζουν σε Κομοτηνή και Ξάνθη.

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ



Σχολιάστε εδώ