ΜΕΛΙSSES: η φαντασμαγορική συναυλία για τα 15 χρόνια τους

ΜΕΛΙSSES: η φαντασμαγορική συναυλία για τα 15 χρόνια τους

– «Μάγεψαν» 20.000 κόσμου με μουσική κι εκπλήξεις στην Πλατεία Νερού!

Οι ΜΕΛΙSSES γιόρτασαν τα 15 χρόνια τους με μία μεγάλη και φαντασμαγορική συναυλία στην Αθήνα, στην Πλατεία Νερού, με εκλεκτούς φίλους και 20.000 θεατές, σε μία βραδιά γεμάτη μουσική κι εκπλήξεις.

Το no1 συγκρότημα της χώρας παρέσυρε το κοινό επί σχεδόν 4 ώρες στο πιο hot κι εντυπωσιακό πάρτι ελληνικής μουσικής που έγινε ποτέ στην Πλατεία Νερού, σε ένα stage 24 μέτρων, το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ σε συναυλία Έλληνα καλλιτέχνη, και με υπέροχα οπτικά εφέ.

Οι ΜΕΛΙSSES «μάγεψαν» με τις μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες τους, όπως το πρόσφατο δίπλα πλατινένιο megahit «Μοναχική Καρδιά» που κυκλοφορεί από την Panik Records, τις δυνατές ερμηνείες τους σε ελληνικά και ξένα τραγούδια κάθε μουσικού ύφους και την ασταμάτητη θετική ενέργειά τους.

Golden guest ήταν η «number one» Έλενα Παπαριζου, που ξεσήκωσε το κοινό με τον μοναδικό τρόπο της.

Guest ήταν η ξεχωριστή Marseaux, που συνόδευσε τις ΜΕΛΙSSES σε όλη τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία τους.

Στις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν οι extra guests Apon, Klavdia, ZAF και οnemanshow, τέσσερις από τους πιο ταλαντούχος καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς.

Οι ΜΕΛΙSSES συνεχίζουν την πολύ πετυχημένη  περιοδεία τους στο Ηράκλειο, στις 11 Σεπτεμβρίου, στο Παγκρήτιο στάδιο. Στη συνέχεια θα μας χαρίσουν έναν hot μουσικό χειμώνα, με τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα, σ’ ένα σχήμα – έκπληξη που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Πηγή: Panik Records
φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Τζέμης


Σχολιάστε εδώ