«Η κυβέρνηση θα κριθεί από τους πολίτες για το έργο της το 2027», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος… Λίγο νωρίτερα θα έχουν πέσει τα… γιαούρτια!

«Η κυβέρνηση θα κριθεί από τους πολίτες για το έργο της το 2027», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος… Λίγο νωρίτερα θα έχουν πέσει τα… γιαούρτια!

♣ Προειδοποιεί ακόμη ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να λύνει τα προβλήματα της χώρας. Δέσμευση είναι αυτό ή… απειλή;

♣ Του τύπου… φύγετε, όσο είναι καιρός, για να σωθείτε, αλλιώς δεν σας σώζει ούτε ο Άγιος Παΐσιος με τα 322 θαύματα.

♣ Στόχος του Κασσελάκη είναι η επανίδρυση (!) της προοδευτικής παράταξης. Και γιατί δεν ξεκινάει από τα πιο απλά; Μία καρμπονάρα, ένα σουφλέ, ένα ιμάμ έστω.

♣ Έναν χρόνο μετά τη θεομηνία ο Μητσοτάκης πή­γε στη Θεσσαλία και ανακοίνωσε έργα που θα γίνουν σε μία δεκαετία. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω… στην Τανζανία.

♣ Δεσμεύεται ο Ανδρουλάκης ότι ως πρωθυπουργός θα εφαρμόσει προο­δευτική πολιτική. Κατά το… αν η γιαγιά μου γίνει top model…

♣ …θα πίνω freddo espresso με τη Ναόμι Κά­μπελ στο Μοναστηράκι.

Αυτό το «θέλω να γίνω αρχηγός» του Πολάκη μου θυμίζει την ταινία με τη Μάρθα Καραγιάννη που έλεγε «θέλω να φάω τη Βουγιουκλάκη»!

♣ Και όμως υπάρχει ένα 10% που πιστεύει ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά στη χώρα μας. Την… Ελβετία!

♣ Αυτό το 25%, που θεωρεί ότι τα πράγματα δεν πάνε ούτε καλά ούτε άσχημα, τι ακριβώς νομίζει; Ότι πάνε… κατά διαόλου;

♣ «Συγκρούομαι με συστήματα της διαπλοκής», αποκαλύπτει ο Ανδρουλάκης. Αν βλέπει απλώς φα­ντάσματα, μικρό το κακό. Αν ακούει και φωνές, να το κοιτάξει.

♣ (Και η Ζαν ντ’ Αρκ, που απλώς άκουγε φωνές, είδαμε τι έπαθε…)

♣ Σχέδιο για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ έχει έτοιμο ο Π. Γερουλάνος. Βγαίνει και σε conditioner ή μόνο σε shampoo;

♣ Η NASA στέλνει ρο­μπότ στην Ανταρκτική για να βρουν γιατί λιώνουν οι πάγοι. Και γιατί δεν στέλνουν τον Βελόπουλο, που είναι ειδικός στα βότανα και στα μαντζούνια;

Πήγε επίσκεψη ο Κασσελάκης στην κατεστραμμένη Θεσσαλία και ήταν σαν να είχε πάει για ψώνια στο Hondos Center. Ανιδιοτελής και… αμέριμνος!

♣ Αθήνα και Λευκωσία συμφώνησαν για την ηλεκτρική σύνδεση Ελλάδας – Κύπρου. Ελπίζω να πήραν την άδεια του Ερντογάν, μην… τρέχουμε νυχτιάτικα.

♣ 50 χρόνια ΠΑΣΟΚ. Αν ήξερε ο Ανδρέας ότι κάποια στιγμή θα γινόταν πρόεδρος ο Ανδρουλάκης ή ο Δούκας, δεν θα έφτιαχνε Κίνημα, πιτσαρία θα είχε ανοίξει.

♣ Δηλαδή, είναι είδηση το ότι στην Ελλάδα τραμ παρέσυρε πεζό; Είδηση θα ήταν αν πεζός παρέσυρε τρίκυκλο και είχαμε πολύνεκρο ναυάγιο.

♣ Κατά τα λοιπά, ο Μητσοτάκης νομίζει ότι κυβερνά σε μια χώρα μεταξύ του Μονακό και της Σουηδίας.

♣ Με κίνδυνο να ξυπνήσει απότομα ένα πρωί και να έχει φτάσει… Σομαλία. Τρέχοντας… για να γλιτώσει!

♣ «Είμαστε αποφασισμένοι για νέα μείωση των φόρων», δηλώνει ο Κ. Χατζηδάκης. Στο μεταξύ έχουν αυξήσει τους φόρους μέχρι και στα εισοδήματα των… πεθαμένων.

♣ (Χρυσές δουλειές κάνει η ΔΟΥ Α’ Νεκροταφείου)

Δίκιο έχει η Ντόρα. Το ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση είναι κακό για την κυβέρνηση. Θα χρειαστεί να… πέσει από μόνη της!

♣ Κατά τον Σκέρτσο, οι πολίτες βρίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη γιατί ταλαιπωρήθηκαν από την κυβέρνηση Τσίπρα. Μαύρη είν’ η νύχτα στα βουνά…

♣ …στη Μάλτα έχει συννεφιά και στη Βολιβία ψιλοβρέχει.

♣ Κατά τον Γερουλάνο, οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα. Για ένα νέο ξεκίνημα στο λαϊκό τραγούδι.

♣ «Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να δείξει ότι υπάρχει άλλος δρόμος»… υπερθεματίζει η Ν. Γιαννακόπουλου. Τέλος πάντων, ας της πει κάποιος ότι έχει ανακαλυφθεί το… GPS.

♣ Τι θα πει πώς και γιατί πέθαναν χιλιάδες ψάρια στον Βόλο; Έμαθαν ξαφνικά ότι δήμαρχος είναι ο Μπέος και δεν… άντεξαν την ντροπή!

♣ Νεαρός στην Πρέβεζα μαχαίρωσε άνδρα στη «Γιορτή της Σαρδέλας». Προφανώς… θα ήταν fan της πέστροφας!

♣ Ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει, λένε, για το νερό. Ας είναι τουλάχιστον για το Perrier.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ