Αν. Βορύλλας στο “Π”: Είμαστε οι εκφραστές των ασάλευτων αξιών της πατρίδας

Αν. Βορύλλας στο “Π”: Είμαστε οι εκφραστές των ασάλευτων αξιών της πατρίδας

Του
ΑΝΔΡΕΑ ΒΟΡΥΛΛΑ
Βουλευτή ΝΙΚΗΣ Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών


Μπορούν οι ορθόδοξοι έλληνες πολίτες να ενστερνιστούν το δόγμα του νεοφιλελευθερισμού, που είναι πέρα από τα όρια του κοινωνικού δαρβινισμού; Αυτό είναι ένα ερώτημα, την απάντηση στο οποίο μπορεί να τη δώσει μόνο η Νίκη στον εδώ εκπρόσωπο αυτού του οικονομικοκοινωνικού μοντέλου, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατόρθωσε να μεταλλάξει την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, όπου στην ιδρυτική της διακήρυξη αλλά και κατόπιν, επί διακυβέρνησής του, το οικονομικό μοντέλο ήταν ο κοινωνικός φιλελευθερισμός: Ναι στην ελεύθερη αγορά και στην ιδιωτική πρωτοβουλία, αλλά με παρέμβαση των κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών τόσο στην τιμολογιακή πολιτική βασικών προϊόντων διατροφής καθώς και ενέργειας όσο και στη ρύθμιση των εργασιακών σχέσεων μεταξύ εργοδότη και εργαζομένου, όπως και στα βασικά αγαθά, παιδεία, υγεία, μεταφορές, ασφάλιση, ενέργεια.

Με λίγα λόγια, αυτό που πρέσβευε κάποτε η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει καμιά σχέση με την κυβερνώσα Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη, καθώς αυτό που επικρατεί σήμερα είναι ένα ολιγοπωλιακό μοντέλο ημετέρων, οι οποίοι δυστυχώς απομυζούν και το τελευταίο ευρώ του έλληνα πολίτη. Το χειρότερο είναι ότι ενώ στον νεοφιλελευθερισμό το κράτος δεν έχει κανέναν λόγο και πρέπει να απέχει από κανονισμούς της αγοράς (φόρους, τέλη κ.λπ.), βλέπουμε πως ο κ. Μητσοτάκης, με τους εκσυγχρονιστές σημιτικούς υπουργούς του, παράγει υπερέσοδα για το κράτος και την ίδια ώρα τα αναδιανέμει σε 5 – 10 μεγαλοσχήμονες, αφήνοντας τον πολίτη σε πλήρη ένδεια. Όμως δεν σταματά εκεί η φιλελεύθερη ορμή του πρωθυπουργού. Δημιουργεί και οικονομικές ανισότητες και αδικίες με την πολιτική που εφαρμόζει, ως υπέρμαχος και φανατικός θιασώτης της παγκοσμιοποιημένης, πολυπολιτισμικής, φιλελεύθερης πολιτικής και ανοίγει διάπλατα τις πύλες για να εισχωρήσουν νεομοντερνίστικες και νεοταξικές πρακτικές στην ελληνική κοινωνία.

Ένα μεγάλο παράδειγμα ο ψευτογάμος και η τεκνοθεσία των ομοφυλοφίλων. Μια δράκα δικαιωματιστών προσπαθεί να επιβάλλει τη woke agenda μέσα από τα καλοταϊσμένα Μέσα Ενημέρωσης, με όχημα το χρήμα αλλά και την αποδυνάμωση κάθε εθνικής και χριστιανικής φωνής που αντιπαρατίθεται σε όλο αυτόν τον ξενόφερτο εσμό, που είναι απόρροια του κοινωνικού δαρβινισμού.

Η Νίκη, ως πατριωτικό κίνημα και εμφορούμενο από τις διαχρονικές αξίες της πατρίδας, της οικογένειας και του ελληνορθόδοξου πνεύματος, είναι το μοναδικό κόμμα που εκπροσωπεί αυτά τα ασάλευτα θεμέλια του λαού μας, με αξιοπρέπεια, εντιμότητα και συνέπεια.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ