47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ / ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ (ΚΥΡΙΑΚΗ 8/9)

47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ / ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ (ΚΥΡΙΑΚΗ 8/9)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα βραβεία του 47ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας θα αναρτηθούν στο παρακάτω λινκ (DISFF47 Press, φάκελος ΒΡΑΒΕΙΑ) στο τέλος της τελετής απονομής αμέσως μετά την ανακοίνωση του Χρυσού Διόνυσου. Η τελετή θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. και θα μεταδοθεί σε live streaming από την πλατφόρμα του Φεστιβάλ (https://www.dramafilmfestival.gr/online-festival/live-channel/).
*Σας ενημερώνουμε πως οι ταινίες του 47ου DISFF θα προβάλλονται online στην πλατφόρμα του Φεστιβάλ έως και αύριο Δευτέρα 9/9.
*Το επόμενο ραντεβού μας είναι στην Αθήνα, στις 24-27 Oκτωβρίου, στον κινηματογράφο ΙΡΙΣ (Ακαδημίας 56) όπου θα παρουσιαστεί το σύνολο του Εθνικού Διαγωνιστικού και του Eθνικού Σπουδαστικού Προγράμματος του Φεστιβάλ Δράμας και θα διεξαχθεί εργαστήριο pitching.
*Στο φάκελο ΣΑΒΒΑΤΟ 7/9 θα βρείτε ΔΤ από τη χθεσινή παρουσίαση των σκηνοθετών (Ask the Directors), τη συζήτηση με τους Λεωνίδα Χριστόπουλο, Laurent Crouzeix και Bένια Bέργου και τα δύο τελευταία προγράμματα Cinematherapy, ενώ σύντομα θα αναρτηθεί και ΔΤ από και το αφιέρωμα στη Φρίντα Λιάππα.
Στο φάκελο ΚΥΡΙΑΚΗ 8/9, μέσα στη μέρα, θα αναρτηθεί ΔΤ από τη σημερινή παρουσίαση των σκηνοθετών (Ask the Directors) και, το βράδυ, ΔΤ από την τελετή λήξης.
Σας ευχαριστούμε για την θερμή υποστήριξη όλες αυτές τις μέρες.
Ραντεβού του χρόνου!
Με εκτίμηση,
 
Γραφείο Τύπου
Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Σχολιάστε εδώ