Γερουλάνος: «Μπορώ να διασφαλίσω την ενότητα» (Βίντεο, Σποτ) 

Γερουλάνος: «Μπορώ να διασφαλίσω την ενότητα» (Βίντεο, Σποτ) 

«Από τις Ευρωεκλογές του 2019 μέχρι αυτές τις Ευρωεκλογές, φύγανε από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ ενάμισι εκατομμύριο ψηφοφόροι. Εμείς πήραμε 60.000, το οποίο αναλογεί στο 4%. Αυτό, δεν είναι επιτυχία» δήλωσε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», στην εκπομπή «Καλημέρα», με τη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος και συμπλήρωσε: «Για να αυξήσουμε αυτόν τον αριθμό, πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα που πιστεύω πως μπορώ να τα κάνω, διότι έχω και την εμπειρία από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και μπορώ να διασφαλίσω την ενότητα. Δηλαδή, ότι η επόμενη μέρα και η επόμενη ηγεσία του κόμματος θα είναι συνθετική, θα είναι με τους καλύτερους που μπορούν να βρίσκονται σε οποιαδήποτε θέση και όχι μια αντιμετώπιση του κόμματος σαν να είναι ένα δικό μου μαγαζί, το οποίο θα κουμαντάρω με τους δικούς μου ανθρώπους».

Δείτε, εδώ, ολόκληρη τη συνέντευξη: https://www.youtube.com/watch?v=P-twdkeJhuI

Παράλληλα, ο κ. Γερουλάνος δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα νέο σποτ, αυτή τη φορά από την ομιλία του στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά και έκανε ειδική αναφορά στους ανθρώπους που μίλησαν για αυτόν στην εκδήλωση, ξεκινώντας από την μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα και πρώην βουλευτή και υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Ανωμερίτη:

«Στον Πειραιά, σε μια μοναδική συγκέντρωση και βραδιά, είχα την τιμή να μιλήσουν για μένα  ο Γιώργος Ανωμερίτης, ο Δημήτρης Βρόντος και ο π. Νικόλαος Φίλης. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια τους, όπως και τα λόγια των δεκάδων φίλων, με τους οποίους συζητήσαμε για ένα καλύτερο αύριο για τον Πειραιά και όλη την Ελλάδα. Θα κάνω τα πάντα για να σταθώ αντάξιος της αγάπης και της εμπιστοσύνης τους».

Δείτε, εδώ, το σχετικό σποτ: https://www.youtube.com/watch?v=9wIZxOB7cCo


Σχολιάστε εδώ