O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είχε δυναμική παρουσία στην τελετή έναρξης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 στη Λαμία

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είχε δυναμική παρουσία στην τελετή έναρξης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 στη Λαμία

Δυναμική και άκρως εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην τελετή έναρξης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Τιμητική έναρξη του ιστορικού «Ράλλυ των θεών» πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης, εκ μέρους της Πολιτείας, της τεράστιας και διαχρονικής προσφοράς του Ε.Ε.Σ και των ακούραστων εθελοντών του προς την Ελληνική κοινωνία.

Περισσότεροι από 80 εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ε.Ε.Σ εξασφάλισαν την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα τόσο των θεατών όσο και των διοργανωτών για την εξαιρετικά σημαντική συμβολή τους στο φετινό EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2024. Μάλιστα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Βρούτσης, συνεχάρη τον Προέδρο του Ε.Ε.Σ. για την εξαιρετική παρουσία και ετοιμότητα των εθελοντών του Ε.Ε.Σ. σε ακόμα μία ιδιαίτερα απαιτητική αθλητική διοργάνωση της χώρας. 

Υπενθυμίζεται ότι, ειδικά εκπαιδευμένα κλιμάκια εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών του Ε.Ε.Σ. από 15 Περιφερειακά Τμήματα του Ε.Ε.Σ. σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Ελασσόνα, Λαμία, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κατερίνη, Κίσσαμος, Κομοτηνή, Λάρισα, Ξάνθη, Πάτρα, Ρέθυμνο, Χαλκίδα και Χανιά) με 16 διασωστικά οχήματα (4×4) του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έχοντας στη διάθεσή τους υγειονομικό και διασωστικό εξοπλισμό (κοπτικά μηχανήματα, διασωστικά σχοινιά κ.α.), έχουν αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την υγειονομική κάλυψη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 που διεξάγεται στις Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου και Αττικής, από τις 5 έως τις 8 Σεπτεμβρίου.


Σχολιάστε εδώ