Ιππασία: Το Βαλκανικό ΥΕ αυτή την εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη!

Ιππασία: Το Βαλκανικό ΥΕ αυτή την εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη!

Αμέσως μετά το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας, που ολοκληρώνεται σήμερα, σειρά έχει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων, που επίσης θα διεξαχθεί στο Kemer Country Club στην Κωνσταντινούπολη από αύριο Πέμπτη, 5 έως και την Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου.

Με στόχο την κατάκτηση όσο το δυνατόν περισσότερων μεταλλίων η Ελλάδα θα πάρει μέρος στις πέντε κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων, Ενηλίκων και Αμαζόνων με 31 αθλητές και συγκεκριμένα: Στην Κατηγορία Ενηλίκων θα αγωνιστούν ο φετινός Πρωταθλητής Ενηλίκων Ηλίας Μπαλιούσης με τον Casper d’Argouges, ο Αλέξανδρος Φουρλής με τον Idefix del Laghetto, η Άννα Μαρία Παπαγεωργίου με τον Janning, ο Κωνσταντίνος Μπαλιούσης με τον Merlot van de Lichtekouter και ο Ευθύμης Κρεμιώτης με τον Charmont.

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων οι τέσσερις ιππείς της Ελληνικής ομάδας είναι η Πρωταθλήτρια Άρτεμις Πίτσικου με την Venice, η Μαριάννα Γκουνέλα με τον For Conty, o Γιώργος Μειμαρίδης με τον Carpe Diem και η Σεμέλη Ποππ με τον Cash de la Hart.

Στην Κατηγορία Εφήβων θα συμμετέχουν η φετινή Πρωταθλήτρια Παρασκευή Κανελλάκη με τον Alvaro Mongrenier, o Λουκάς Μπαλιούσης με τον Uidji, ο Βασίλης Γκουνέλας με τον Balantine Z, η Μαρία Καβαλάρη με τον Sunny, η Άννι Νομικού με τον Rushdie, η Ζωή Στρατηγοπούλου με τον Baladin Happy, η Άρτεμις Ταλιάκη με τον Valence PP Z, και η Ελένη Τζαβοπούλου με τον Amber Valetta.

Στην Κατηγορία Παίδων θα πάρουν μέρος η φετινή Πρωταθλήτρια Νεφελη Ρωσαλία Κυριτσοπούλου με τον Chucky Z, η Βασιλική Μπαλιούση με την Golden Girl, η Βασιλική Χατζάρα με τον Szilaj, η Ίλια Μάνεση με τον Lilith del Laghetto, η Ανδρονίκη Μαρόγλου με τον Dario Delup, η Αργυρώ Παπαγεωργίου με τον Hibiza des Sablons και η Μυρτώ Σπέντζου με τον Veole de Kergane.

Στην Κατηγορία Αμαζόνων θα συμμετέχουν η Βασιλική Δαρμανή με τον Cloud Nine 9, η Νατάσα Φούκη με τον Capitol Gold, η Μαρίλη Κατσάμπα με τον HIS Little Diamond, η Κατερίνα Μελά με τον Armani Bianco, η Δήμητρα Πίτσικου με τον Kinbab dan de Zupe, η Χρυσαυγή Ειρήνη Βασιλειάδη με τον Opium vd Brouwershoeve και η Καρολίνα Βογδάνου με τον Into the Blue.

O κτηνιατρικός έλεγχος των αλόγων είναι προγραμματισμένος για σήμερα Τετάρτη, 4/9 στις 13.30, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινάει αύριο Πέμπτη, 5/9. Αρχηγός Ομάδας είναι ο κ. Σταύρος Γεωργόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΕΟΙ.

 Από το Γραφείο Τύπου Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας


Σχολιάστε εδώ