«Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα»: Ακούστε το all-star soundtrack της πολυαναμενόμενης νέας σειράς κυκλοφορεί!

«Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα»: Ακούστε το all-star soundtrack της πολυαναμενόμενης νέας σειράς κυκλοφορεί!

«Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα», σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Αφροδίτης Μάνου, με τη συμμετοχή επιτυχημένων κι αγαπητών καλλιτεχνών, «ντύνει» μουσικά την ομότιτλη νέα σειράς των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, που έρχεται σύντομα στον Alpha.

Το all-star soundtrack, που κυκλοφορεί από την Panik Records, περιλαμβάνει τραγούδια διαφορετικού είδους και ύφους, τα οποία ερμηνεύουν, με τη σειρά των επεισοδίων, οι Πέγκυ Ζήνα, Μπάμπης Τσέρτος, Κατερίνα Λιόλιου, Josephine, Μελίνα Ασλανίδου, Νίκος Μακρόπουλος, Πέτρος Ιακωβίδης και Γιώργος Λιβάνης.

Μάλιστα, οι τραγουδιστές κάνουν εμφανίσεις – έκπληξη στα επεισόδια της σειράς, ενώ κάποια από τα τραγούδια του soundtrack ερμηνεύουν οι πρωταγωνιστές της.

«Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα» θα… κυριεύσει και το YouTube, καθώς όλα τα τραγούδια της συνοδεύονται από music videos τα οποία θα δημοσιεύονται κάθε Τετάρτη, στη 12 το μεσημέριΣήμερα αποκαλύπτεται το video για το «Με Καις, Με Καις», που ερμηνεύουν οι πρωταγωνιστές της σειράς κι έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση στα social media.

«Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα», η σειρά των σειρών, έρχεται σύντομα στον Alpha. Ολόκληρη η σύγχρονη ελληνική τηλεόραση σε μία κωμωδία, με μια πλειάδα αγαπημένων πρωταγωνιστών και σπαρταριστές ατάκες που θα αφήσουν εποχή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – © 2024 Panik Records


Σχολιάστε εδώ