Τρίβουν τα χέρια τους στην κυβέρνηση για το μπάχαλο στον ΣΥΡΙΖΑ… Λογικό… Αν δεν χαρείς με τις συμφορές του απέναντι, πώς θα ξεχάσεις τα δικά σου χάλια;

Τρίβουν τα χέρια τους στην κυβέρνηση για το μπάχαλο στον ΣΥΡΙΖΑ… Λογικό… Αν δεν χαρείς με τις συμφορές του απέναντι, πώς θα ξεχάσεις τα δικά σου χάλια;

♣ Κατηγορηματικός ο Κασσελάκης: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ρευστοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ». Δόξα τω Θεώ, μια χαρά μπορούμε να τα καταφέρουμε και μόνοι μας.

♣ Κακοήθειες το ότι ο Μητσοτάκης φέρεται σαν να είναι από άλλον πλανήτη. Και πώς δεν μας ήρθαν από εδώ τίποτα συγγενείς του… UFO;

♣ Επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου ζήτησε από τους υπουργούς ο Μητσοτάκης. Πιο πιθανό είναι να πάρει το Champions Lea­gue ο Παναιτωλικός.

♣ Τα κακά νέα: Επί ΝΔ κάηκε το 33% των δασών της Αττικής. Τα… καλά νέα: Υπάρχει ακόμη ένα 67% για να καεί!

♣ Μητσοτάκης εν όψει ΔΕΘ: «Ό,τι λέμε το κάνουμε». Μπάχαλο; Θάλασ­σα; Γης Μαδιάμ;

Πέμπτο κόμμα στην τελευταία δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Το τέρμα του κατήφορου είναι ο… πάτος.

♣ Διαβεβαιώνει ο Μητσοτάκης ότι πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η βελτίωση της καθημερινότητας. Προς το… χειρότερο;

♣ Πάει για αρχηγός ο Π. Πολάκης. Και μετά σου λένε ότι περνάει κρίση στη χώρα η… κωμωδία.

♣ Κατά τα λοιπά, στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί μια σχετική ησυχία. Αν το συγκρίνεις με όλα όσα συμβαίνουν στη Γάζα.

♣ Δίκιο έχει ο Σκέρτσος. Ότι οι μισθοί στην Ελλάδα είναι πιο χαμηλοί κι από τη Βουλγαρία είναι fake news. Ότι δεν είναι… είναι σύ­ντομο ανέκδοτο.

♣ «Μπορείς να φανταστείς την Ελλάδα χωρίς το ΠΑΣΟΚ;», το σλόγκαν του Χ. Δούκα. Σιγά! Εδώ μάθαμε να ζούμε χωρίς τον Στρ. Διονυσίου!

♣ Ο Κασσελάκης ζητά από τα ΜΜΕ να καλύπτουν μόνο την πολιτική του δραστηριότητα. Δηλαδή;

♣ Το κακό δεν είναι που ο Δούκας νομίζει ότι θα κερδίσει τις εκλογές και θα γίνει πρωθυπουργός. Το χειρότερο είναι ότι το πιστεύει κιόλας! Πλάκα θα ‘χει να είναι και σίγουρος από πάνω.

Στην Αριστερά κάποτε μεσουρανούσαν Φλωράκης, Κύρκος κ.ά. Σήμερα πρωταγωνιστούν ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ και τη σκυλίτσα Φάρλι.

♣ Ξεκαθαρίζει πάντως: «Στόχος μου είναι μια προοδευτική διακυβέρνηση με πατριωτικά χαρακτηριστικά». Η πίτσα, αρχηγέ, να έχει και μπέικον ή μόνο μανιτάρια;

♣ Μόλις το 11% των Ελλήνων θεωρεί τα εθνικά θέματα μείζον πρόβλημα. Λογικό. Δεν έχουν φτάσει ακόμη οι Τούρκοι στην Κόρινθο.

♣ Και αφού έκανε τον γάμο του τετραήμερο σό­ου, ο Κασσελάκης ζήτησε από τα ΜΜΕ να μην… ασχοληθούν. Τραβάτε με κι ας κλαίω!

♣ Το 48% των πολιτών θέλει για πρωθυπουργό τον «κανέναν». Σου λέει, πόσο πιο μπάχαλο μπορεί να τα κάνει από όλους τους υπόλοιπους;

♣ Είδηση δεν είναι που οκτώ στους δέκα έχουν αρνητική γνώμη για τον Βελόπουλο, αλλά που οι άλλοι δύο έχουν θετική. Αλλά ουδείς έχει συλληφθεί, ούτε καν νοσηλεύεται.

♣ Σωπάτε, τώρα, που είναι σε τροχιά διάλυσης ο ΣΥΡΙΖΑ. Απλώς τα έχουν κάνει σχετικά μπάχαλο, πριν τα κάνουν γενικώς για πέταμα.

«Κατεβαίνω για να νικήσω τον Μητσοτάκη», δηλώνει η Άννα Διαμαντοπούλου. Χωρίς να διευκρινίζει, ωστόσο, αν εννοεί στις εθνικές εκλογές ή σε τουρνουά… μπιρίμπας.

♣ Υπερβολές του ΠΑΣΟΚ το ότι η κυβέρνηση διαλύει το ΕΣΥ βάσει σχεδίου. Απλά τους προκύπτει χύδην και αυθορμήτως! Αυθημερόν και καθ’ εκάστην.

♣ Για οργανωμένο σχέδιο ευτελισμού του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τους διαφωνούντες ο Κασσελάκης. Σωστά. Λες και δεν μπορεί να τα καταφέρει και μόνος του!

♣ Γιατί, δηλαδή, να μην γίνει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης; Εδώ ο Σάκης Ρουβάς τραγουδάει!

♣ Αν δείτε τίποτα συνωστισμό στους δρόμους, μην ανησυχήσετε. Θα είναι ο κόσμος που, σύμφωνα με τον Γερουλάνο, επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ!

♣ Κάποιος… Ν. Φαρα­ντούρης δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Κάπως νωρίς δεν άνοιξε φέτος το Τριώδιο στην Κουμουνδούρου;

♣ Επιστήμονες προειδοποιούν ότι το λιώσιμο των πάγων θα φέρει τσουνάμι και κατολισθήσεις. Σιγά το πρόβλημα! Εδώ έχουμε πέντε χρόνια κυβέρνηση Μητσοτάκη.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ