«Ποντικοί» στις παραλίες

«Ποντικοί» στις παραλίες

Δεν φτάνει που δεν βρίσκει ο κόσμος ένα μέτρο ελεύθερης ακτής για να απλώσει την πετσέτα του και να κάνει μπάνιο, αφού το μισό τμήμα το έχουν καταλάβει οι… ομπρελάδες και αποτελεί απαγορευμένη ζώνη για τους πολλούς, αλλά έχει ακόμα ένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει.

Αδίστακτοι κακοποιοί παρακολουθούν όποιον πάει να μπει στη θάλασσα, πλησιάζουν τα ρούχα του στην ακτή και… ξαφρίζουν ό,τι πολύτιμο έχει. Είτε κινητό τηλέφωνο, είτε πορτοφόλι, είτε πιστωτική κάρτα, ό,τι νομίζουν ότι μπορούν να κλέψουν πιο εύκολα το μαζεύουν και φεύγουν.

Τις περασμένες μέρες στο Εδέμ, απ’ ό,τι μας είπαν, έπαιρναν από νέες γυναίκες ακόμα και πουκάμισα για να τα πουλήσουν. Θα έχετε δει τελευταία στο διαδίκτυο τις διαφημίσεις που λένε «αδειάστε τις ντουλάπες από τα ρούχα που δεν χρησιμοποιείτε και κερδίστε».

Υπάρχουν κάποιοι που α γοράζουν μεταχειρισμένα ρούχα. Εκεί τα πάνε και εκείνοι που τα κλέβουν από τις παραλίες.

Επίσης, σε παραλίες που πάει κάποιος με ΙΧ, όπως στο Καβούρι, όπου αναγκάζεται να το αφήσει στο πάρκινγκ, επειδή η παραλία είναι σε κάποια απόσταση, πάνε οι επιτήδειοι, ανοίγουν την πόρτα ή σπάνε κάποιο παράθυρο και αρπάζουν ό,τι βρουν.

Έτσι, ο κάθε ανθρωπάκος που πάει να δροσιστεί κάπου κοντά, γιατί δεν έχει τη δυνατότητα να πάει διακοπές, πληρώνει ακριβά το μπάνιο.

Όπου φτωχός κι η μοίρα του…


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ