Ο Παύλος Πολάκης επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Πολάκης επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Πολάκης επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης (3/9). Εστάλη επιστολή του κόμματος προς τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα. Σε αυτή αναφέρεται ότι μετά από εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη ο βουλευτής Χανίων επανεντάσσεται στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Δήλωση του Νίκου Παππά, προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο περιστύλιο της Βουλής

«Με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Η σχετική επιστολή έχει φτάσει ήδη στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ανέφερε:

«Έχω πει και σε άλλες δημόσιες τοποθετήσεις ότι υπάρχει το έδαφος για μία ανασύνταξη και αντεπίθεση του κόμματος. Σε αυτή την προσπάθεια μπορούν πάρα πολλοί να συμβάλουν και να προσφέρουν».
«Δεν υπάρχουν μέλη μειωμένων δικαιωμάτων. Η πολιτική κριτική είναι δικαίωμα κατοχυρωμένο, μπορεί ο καθένας να την κάνει. Συζητάμε τα πάντα δημοκρατικά, προχωράμε».
«Είναι μία ξεκάθαρη απόφαση. Υπέστη μία ποινή ο Παύλος Πολάκης για θέματα συμπεριφοράς, έκλεισε αυτός ο κύκλος, προχωράμε».



Σχολιάστε εδώ