«Ιστορίες Γυναικών» στο Novalifε

«Ιστορίες Γυναικών» στο Novalifε

Γυναίκες δυναμικές, χαρισματικές, που ακτινοβολούν και πρωταγωνιστούν στη ζωή έρχονται να καθηλώσουν και τη νέα σεζόν στην αγαπημένη ζώνη του Novalifε, «Ιστορίες Γυναικών»! Τα ντοκιμαντέρ που θα απολαύσουν οι  συνδρομητές τον Σεπτέμβριο κάθε Τρίτη στις 21:00 είναι «Lioness: The Nicola Adams Story» (3/9), «House of Kardashian, Επ.1-2» (10/9), «House of Kardashian, Επ.3» (17/9) και «Versace: Pain & Glory» (24/9).

Σε πρώτη προβολή οι συνδρομητές θα απολαύσουν την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου (21:00) το ντοκιμαντέρ «Lioness: The Nicola Adams Story». Το ντοκιμαντέρ καταγράφει τη ζωή της Νίκολα Άνταμς, της πρωτοποριακής Βρετανίδας πυγμάχου που έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στην πυγμαχία.

Η συνέχεια είναι την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου (21:00) με τα δύο πρώτα επεισόδια και την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου (21:00) με το 3ο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ «House of Kardashian». Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν πως καμία άλλη οικογένεια δεν καθορίζει την εποχή μας και δεν διχάζει τις απόψεις όπως οι Καρντάσιανς. Εστιάζοντας σε τρία μέλη της οικογένειας Kardashian-Jenner – την Kris, την Kim και την Kylie – αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ ανατρέπει τις προσδοκίες και όσα νομίζουμε ότι γνωρίζουμε για τους Kardashians.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Σχολιάστε εδώ