Bahar – Καινούργια Αρχή: Επεισόδιο 45 – Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΠΑΧΑΡ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ

Bahar – Καινούργια Αρχή: Επεισόδιο 45 – Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΠΑΧΑΡ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, η εκκρεμότητα της Μπαχάρ είναι να βγει το διαζύγιο με τον Τιμούρ και επιτέλους να ελευθερωθεί από τον χειριστικό και άπιστο σύζυγο. Η συνέχεια όμως είναι πολύ επώδυνη… Νέο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, «Bahar-Καινούργια Αρχή», απόψε στις 21.00.

Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Τι θα δούμε στο επεισόδιο:

Το δικαστήριο αποδίδει προσωρινά την οικία Γιαβούζογλου στην Μπαχάρ, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της υποθήκης. Έτσι, ο Τιμούρ και η κ. Νεβρά αναγκάζονται να πάνε σε ξενοδοχείο, ενώ η μαμά της Μπαχάρ μαζί με τα παιδιά έρχονται να μείνουν όλοι μαζί στο σπίτι.

Δυστυχώς όμως, δεν είναι όλα ρόδινα για την Μπαχάρ: μετά από εξετάσεις, μαθαίνει ότι το σώμα της απορρίπτει το μόσχευμα και η ίδια κινδυνεύει. Ο Εβρέν είναι δίπλα της για να μοιραστεί τα άσχημα νέα αλλά και τον πόνο της. Αυτή η κίνηση συμπαράστασης παρερμηνεύεται και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον της στο δικαστήριο για την έκδοση του διαζυγίου.

Ο Τιμούρ ζηλεύει τη σχέση του Εβρέν με την Μπαχάρ και ο Εβρέν αναγκάζεται να του αποκαλύψει την κρίσιμη κατάσταση της υγείας της Μπαχάρ και να του θέσει το εξής δίλημμα: θα γίνει δότης αυτή τη φορά ή θα την αφήσει και πάλι αβοήθητη;

Δείτε το trailer του επεισοδίου: https://www.youtube.com/watch?v=v00FB5_S0EE


Πρωταγωνιστούν: Demet Evgar (Μπαχάρ), Buğra Gülsoy (Εβρέν), Mehmet Yılmaz Ak (Τιμούρ), Hatice Aslan (Νεβρά), Ecem Özkaya (Ρενγκίν), Füsun Demirel (Γκιουλτσιτσέκ), Elit Andaç Çam (Τσάγλα), Demirhan Demircioğlu (Αζίζ), Nil Sude Albayrak (Σερέν), Alisa Sezen Sever (Ουμάι), Hasan Şahintürk (Ρεχά)

Σενάριο: Ayça Üzüm
Σκηνοθεσία: Neslihan Yeşilyurt

BAHAR
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ

Πρεμιέρα, απόψε στις 21.00
Δευτέρα με Παρασκευή την ίδια ώρα
Στον ΣΚΑΪ
#Bahar

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ