51 σχολικές καθαρίστριες στα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής τη νέα σχολική χρονιά

51 σχολικές καθαρίστριες στα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής τη νέα σχολική χρονιά

Νίκος Μπάμπαλος: «Να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς»

51 σχολικές καθαρίστριες θα καλύψουν τις ανάγκες των σχολικών μονάδων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την περίοδο 2024 – 2025. Ο σχετικός διαγωνισμός ολοκληρώθηκε έγκαιρα από την Διεύθυνση Προσωπικού και οι 51 νέες συνεργάτιδες του Δήμου υπέγραψαν τις συμβάσεις τους για να πιάσουν δουλειά στα σχολεία πριν το πρώτο κουδούνι, αναφέρει ο Δήμου Ηρακλείου Αττικής σε σχετική ανακοινωση του.

Ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, συναντήθηκε με τις σχολικές καθαρίστριες της νέας χρονιάς όπου τους ζήτησε προσήλωση και αποτέλεσμα στα καθήκοντά τους. Ακολούθως τους δόθηκαν οι σχετικές κατευθύνσεις από την γενική γραμματέα του Δήμου και τα στελέχη της δημοτικής αρχής στον τομέα της Παιδείας.

«Η οδηγία σαφής. Να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς ώστε να κυλήσει ομαλά η σχολική χρονιά, στο βέλτιστο σχολικό περιβάλλον. Όμως κάνω και μια παράκληση. Να σεβαστούμε και εμείς τη δουλεία των καθαριστριών και να προσπαθήσουμε όλοι, παιδιά και μεγάλοι, να κρατάμε το σχολείο καθαρό καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς», το μήνυμα του Νίκου Μπάμπαλου.



Σχολιάστε εδώ