Λεβαδειακός – ΑΕΚ | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Λεβαδειακός – ΑΕΚ | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Παρακολουθήστε τον αγώνα Λεβαδειακός – ΑΕΚ για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά από το NOVASPORTS 2


Τι λέει η ιστορία

Από τις 20 Δεκεμβρίου 1987 που  αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες για  πρώτη φορά στην ιστορία τους,  μέχρι και σήμερα έχουν διεξαχθεί  συνολικά 17 ματς με γηπεδούχο  τον Λεβαδειακό.

Σε αυτές τις  αναμετρήσεις υπάρχουν 10 νίκες  της ΑΕΚ, 2 της ομάδας της  Βοιωτίας και 5 ματς έχουν  τελειώσει ισόπαλα.

Σε εκείνη την πρώτη αναμέτρηση  του 1987 είχαν αναδειχθεί  ισόπαλοι με τον Τζίμη Πατίκα να  ανοίγει το σκορ για την ΑΕΚ στο  1ο λεπτό και τον Μιχάλη Μπλέτσα  να ισοφαρίζει στο 31ο λεπτό σε 1-1  που ήταν και το τελικό  αποτέλεσμα.

Την επόμενη σεζόν υπήρξε λευκή  ισοπαλία, στην πρώτη  αναμέτρηση που δεν σκόραρε  κανένας από τους δύο  αντιπάλους, ενώ ο Λεβαδειακός  δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και  στα επόμενα τρία ματς, όπου  μέτρησε ισάριθμες ήττες από την  ΑΕΚ.

Συνολικά οι Κιτρινόμαυροι δεν  έχουν δεχθεί γκολ στα 14 από τα  17 ματς που έχει δώσει με  γηπεδούχο τον Λεβαδειακό και η  ομάδα της Βοιωτίας έχει σκοράρει  στο παρθενικό της παιχνίδι, το 1-1  του 1987 και στις νίκες της με 2-1  το 1994-95 και με 3-0 το 2015-16.

Το πιο συχνό σκορ είναι το 2-0  υπέρ της ΑΕΚ, ενώ υπάρχουν και  τέσσερις λευκές ισοπαλίες. Η ΑΕΚ  έχει και τρεις νίκες με 1-0. Ο Ντανιέλ Μπατίστα ήταν ο  πρώτος που σκόραρε δύο φορές  στην ίδια αναμέτρηση, κάτι που  συνέβη στο 3-0 της σεζόν 1990-91.

Ακολούθησε ο Δημήτρης Σιαλμάς  το 2011-12 στη νίκη της ΑΕΚ με 2-0. Εκτός από τους Μπατίστα και  Σιαλμά, δύο τέρματα έχει και ο  Μάρκο Λιβάγια που σκόραρε σε  δύο διαδοχικές επισκέψεις της  ΑΕΚ στη Βοιωτία.

17 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

10 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

ΓΚΟΛ: 6-23

[Με πληροφορίες και απο τον Συνεταιρισμό της Super League]


Σχολιάστε εδώ