Δραπέτευσε με τη στόφα του πρωταθλητή από το Περιστέρι ο ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις με Καμαρά

Δραπέτευσε με τη στόφα του πρωταθλητή από το Περιστέρι ο ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις με Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά ήταν ο παίκτης που χάρισε το τρίποντο στον ΠΑΟΚ (1-2) στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόμητο που είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Ουάρντα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και θα μπορούσαν να είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ από νωρίς, κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ζίβκοβιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και να πάρουν τη νίκη με το τέρμα του Καμαρά 90’. Ο Ατρόμητος δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του στο πρώτο μέρος, ενώ το γκολ του Ουάρντα με πέναλτι στο 85’ δεν ήταν αρκετό για να του διατηρήσει το αήττητο…

Λουτσέσκου: «Ο διαιτητής και το VAR έκαναν τα πάντα για να χάσουμε αλλά είμαστε μαχητές!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στη κάμερα της Nova μετά την επικράτηση στην έδρα του Ατρομήτου:

«Μία απίστευτη νίκη απέναντι σε έναν διαιτητή και ένα επιτελείο VAR που έκαναν τα πάντα για να χάσουμε το παιχνίδι. Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε από το πρώτο λεπτό εναντίον μας! Είναι απίστευτο.

Ήταν μια απίστευτη νίκη κόντρα στον διαιτητή και το VAR που έκαναν τα πάντα για να χάσουμε! Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε από το πρώτο λεπτό εναντίον μας! Πώς γίνεται να μας ακύρωσε το γκολ που κάναμε το 1-2 με τον Ζίβκοβιτς και έδωσε φάουλ σε βάρος του Μπάμπα. Είδα πριν λίγο τι έγινε στον Λεβαδειακό που δεν έδωσαν πέναλτι στο χέρι της ΑΕΚ και καταλογίζουν πέναλτι για την ίδια φάση σε βάρος μας. Τρεις φορές κλέψαμε τη μπάλα στο πρώτο ημίχρονο και ο διαιτητής σφύριζε φάουλ. Δεν μπορώ να το καταλάβω πώς έγινε αυτο.

Δεν ήταν οκ το παιχνίδι για εμάς, δεν παίξαμε όπως θέλαμε, υπήρχε υγρασία, το χορτάρι δεν ήταν καλό, αλλά εμείς δείξαμε ότι είμαστε μαχητές!»

Διαιτητής: Σπύρος Ζαμπαλάς

Κίτρινες: Μπακού, Ουάρντα – Μπάμπα, Ότο, Ζίβκοβιτς, Τισουντάλι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Μούντες, Μπόρσον, Τσακμάκης, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονζάλες (66΄ Φαν Βέερτ), Μπακού (74΄ Γιουμπιτάνα), Μίχορλ, Ουάρντα, Καρλίτος (66΄ Βρακάς).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73΄ Καμαρά), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (86΄ Ντεσπόντοφ), Σορετίρε (73΄ Μουργκ), Τσάλοφ (73΄ Τισουνταλί).

Πηγή: Novasports.gr


Σχολιάστε εδώ