Ατρόμητος – ΠΑΟΚ | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Παρακολουθήστε τον αγώνα Ατρόμητος – ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά από το NOVASPORTS PRIME


Τι λέει η ιστορία

O ΠΑΟΚ στην τελευταία του επίσκεψη στο Περιστέρι, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League έβαλε τέλος σε ένα σερί οκτώ αγώνων όπου δεν υπήρχε νίκη φιλοξενούμενου σε καμία από τις  δύο έδρες.

Επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Σβαμπ και Κωνσταντέλια με αποτέλεσμα να κλείσει  τον κύκλο που είχε ανοίξει πάλι μετά από δική του εκτός έδρας νίκη στις 14 Σεπτεμβρίου 2019. Τότε ο  Δικέφαλος είχε επικρατήσει με 3-2 (17’ Ακπομ, 22’ Μάτος, 90’ Κρέσπο – 45’ Βέλλιος, 52’ Βέλλιος).

Σε αυτές τις οκτώ αναμετρήσεις που μεσολάβησαν, ο ΠΑΟΚ είχε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία  εντός και ο Ατρόμητος επικράτησε σε δύο αγώνες και είχε και μια ισοπαλία ως γηπεδούχος. Και οι δύο  ισοπαλίες ήταν με σκορ 1-1, τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στο Περιστέρι.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 27 φορές, με πρώτη από αυτές στο μακρινό 1972, όταν  στις 26 Νοεμβρίου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Σαράφη και Αποστολίδη.

Ο Δικέφαλος είχε πέντε νίκες σε ισάριθμες επισκέψεις του στην Αθήνα κόντρα στον Ατρόμητο για την  πρώτη περίοδο παρουσίας της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία. Ο Στέλιος Σφανιανάκης ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκόραρε δύο γκολ στην ίδια αναμέτρηση  για τον Ατρόμητο το 2007, ενώ ο Σταύρος Σαράφης και ο Γιώργος Κούδας το είχαν καταφέρει από το  1976 για τον ΠΑΟΚ στην ευρύτερη εκτός έδρας νίκη του επί του Ατρομήτου, με σκορ 6-1.

Οι Βέλλιος και Κουλούρης είναι οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν σημειώσει ζεύγος γκολ σε  αναμέτρηση που έγινε στο Περιστέρι, ενώ ο Ευθύμης Κουλούρης είναι και ο μόνος που έχει σκοράρει  και για τις δύο ομάδες σε αναμέτρηση Ατρόμητος – ΠΑΟΚ.

27 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

7 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

9 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

11 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 28-37

[Με πληροφορίες και απο τον Συνεταιρισμό της Super League]


Σχολιάστε εδώ