Athens Kallithea – Παναθηναϊκός | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Athens Kallithea – Παναθηναϊκός | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Παρακολουθήστε τον αγώνα Athens Kallithea – Παναθηναϊκός για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD


Τι λέει η ιστορία

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τελευταία φορά για τον θεσμό του Κυπέλλου  Ελλάδος στις 3 Φεβρουαρίου 2010, με τους Πράσινους να παίρνουν τη νίκη (2- 0) και την πρόκριση σε μονή αναμέτρηση στη φάση των προημιτελικών χάρη  στα γκολ του Σαλπιγγίδη και του Αρκούδα.

Για την Α’ Εθνική/Super League οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί οκτώ φορές  και στις δύο έδρες, με τον Παναθηναϊκό να έχει ισάριθμες νίκες και στις πέντε  από αυτές να μην έχει παραβιαστεί η εστία του.

Η Athens Kallithea είναι τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο της Λεωφόρου  Αλεξάνδρας, με τους Πράσινους να έχουν υποδεχθεί σε όλα τα παιχνίδια τους  για το πρωτάθλημα την ομάδα της Καλλιθέας σε αυτό το γήπεδο, ενώ τα εκτός  ήταν όλα στο «Γρηγόρης Λαμπράκης».

Ο Παναθηναϊκός έχει επικρατήσει με τέσσερα διαφορετικά σκορ στην έδρα της  Athens Kallithea, με πιο παραγωγικό ματς της ιστορίας του τη νίκη του εκτός με  4-2. Τότε σκόραραν οι Γκέκας (40’, 70’), Κώτσιος και Βάουτερς, ενώ για τους  γηπεδούχους οι Τελκίνσκι και Γκεοργκίεφ.

Ο Φάνης Γκέκας με τρία γκολ είναι εκείνος που έχει σκοράρει τα περισσότερα  σε εκτός έδρας ματς με την Athens Kallithea, ενώ έχει ένα ακόμη σε εντός  έδρας ματς των Πρασίνων. Κανείς άλλος δεν έχει παραπάνω από ένα.

4 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ATHENS KALLITHEA  

– IΣΟΠΑΛΙΕΣ  

4 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  

ΓΚΟΛ: 3-12

[Με πληροφορίες και απο τον Συνεταιρισμό της Super League]


Σχολιάστε εδώ