Λαμία – Ολυμπιακός | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Λαμία – Ολυμπιακός | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Παρακολουθήστε τον αγώνα Λαμία – Ολυμπιακός για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD

Διαιτητές: Αθανάσιος Τζήλος, Θεόδωρος Τζιουβάρας, Γεώργιος Χριστάκογλου
4ος Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης

Τι λέει η ιστορία

Η Λαμία έπειτα από 13 διαδοχικές ήττες από τον Ολυμπιακό σε αγώνες πρωταθλήματος εντός και  εκτός έδρας, κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 στην έδρα της για την κανονική διάρκεια της περσινής  Stoiximan Super League.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν συνολικά τέσσερις φορές την περασμένη περίοδο, αφού βρέθηκαν  αντίπαλοι και στην διαδικασία των Stoiximan Playoffs, όπου συμμετείχε για πρώτη φορά η Λαμία.

Υπάρχουν συνολικά 18 αναμετρήσεις μεταξύ τους, με τον Ολυμπιακό να έχει 17 νίκες και στις δέκα  από αυτές έχει επικρατήσει χωρίς να δεχθεί τέρμα.

Η Λαμία κατάφερε να σκοράρει στα τρία τελευταία  μεταξύ τους, στα δύο στην έδρα της και στην τελευταία τους αναμέτρηση που ήταν για τα Playoffs στο  στάδιο Καραϊσκάκης.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν επικρατήσει στις επτά από τις οκτώ επισκέψεις τους στη Λαμία και όλες είναι  με διαφορετικό σκορ.

Η αναμέτρηση Λαμία – Ολυμπιακός 0-1 στις 26 Αυγούστου 2017 ήταν η πρώτη που έδωσε εντός  έδρας η Λαμία στην ιστορία της στην μεγάλη κατηγορία και ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα είχε διεξαχθεί  το παρθενικό της παιχνίδι στην Stoiximan Super League, η λευκή ισοπαλία στην Ξάνθη.

Ο Γιούσεφ Ελ Αραμπι το 2019-20 είχε σημειώσει χατ τρικ στο 4-0 των Ερυθρολεύκων και συνολικά  έχει πέντε γκολ σε εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Λαμία. Τα συνολικά του γκολ, όμως, είναι οκτώ,  αφού έχει σκοράρει και τρεις φορές σε αναμετρήσεις τους στο Στάδιο Καραϊσκάκης.

8 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

7 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 4-25

[Με πληροφορίες και απο τον Συνεταιρισμό της Super League]


Σχολιάστε εδώ