ΑΡΗΣ –  Asteras Aktor, Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ – Asteras Aktor, Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Παρακολουθήστε τον αγώνα Λαμία – Ολυμπιακός για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά από το Novasports prime


Τι λέει η ιστορία

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και την περσινή περίοδο για την 3η αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη,  όπου ο Άρης επικράτησε με 3-2, ενώ με το ίδιο σκορ, αλλά υπέρ του Astera Aktor ολοκληρώθηκε η  αναμέτρηση τους στην Τρίπολη για τον Β’ Γύρο.

Επτά διαδοχικές νίκες έχει σημειώσει ο Άρης στις αναμετρήσεις του με τον Asteras Aktor εντός έδρας.

Το τελευταίο ματς που κατάφερε να πάρει βαθμό ο Asteras Aktor ήταν στις 19 Δεκεμβρίου 2013,  όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Από τότε έχουν διεξαχθεί επτά αναμετρήσεις, σε όλες  επικράτησε ο Άρης, ενώ η ομάδα της Τρίπολης σκόραρε μόνο στις τρεις από αυτές.

Ο Asteras Aktor έχει δύο ισοπαλίες και δύο νίκες ως φιλοξενούμενος σε 14 συνολικά αναμετρήσεις. Καμία από τις 14 αναμετρήσεις δεν έχει τελειώσει χωρίς γκολ, αφού οι δύο μεταξύ τους ισοπαλίες  είναι με 1-1.

Το πιο συχνό σκορ είναι το 1-0 με τρεις νίκες του Άρη και μια του Asteras Aktor,  ενώ τρεις νίκες με 2-0 έχουν οι Κίτρινοι.

Η ευρύτερη νίκη του Άρη σημειώθηκε στις 14 Απριλίου 2013, όταν επικράτησε με 5-1 στην πιο  παραγωγική μέρα της καριέρας του Ανδρέα Τάτου στην Super League, αφού σε εκείνη την  αναμέτρηση σημείωσε το μοναδικό χατ τρικ του.

Τα άλλα δύο γκολ του Άρη είχαν έρθει από τον  Τριανταφυλλάκο και τον Αγγελούδη, ενώ για τον Asteras Aktor είχε σκοράρει ο Κάφα.

14 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

10 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

2 ΝΙΚΕΣ ASTERAS AKTOR

ΓΚΟΛ: 24 -10

[Με πληροφορίες και απο τον Συνεταιρισμό της Super League]


Σχολιάστε εδώ