Ποδοσφαιρική πανδαισία τον Σεπτέμβριο στον Alpha!

Ποδοσφαιρική πανδαισία τον Σεπτέμβριο στον Alpha!

Νέα πρόκληση, νέα διοργάνωση, νέα έδρα, νέος προπονητής και νέες φιλοδοξίες για την Εθνική ποδοσφαίρου. Μετά τον αποκλεισμό από τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αρχίζει τις επίσημες υποχρεώσεις του στο Nations League 2024.

Η γαλανόλευκη κέρδισε την άνοδο, κατακτώντας την πρώτη θέση στην προηγούμενη διοργάνωση και για πρώτη φορά στην ιστορία της θα συμμετάσχει στον δεύτερο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τη φιναλίστ του Euro, Αγγλία, την Ιρλανδία και την Φινλανδία. Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία η Εθνική μας ομάδα θέλει να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή πορεία και να βάλει τις βάσεις για την επιστροφή της στις μεγάλες διοργανώσεις.

Ο Alpha θα βρεθεί και σε αυτή την διοργάνωση στο πλευρό της Εθνικής, με εκπομπές, ζωντανές μεταδόσεις, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Το ταξίδι ξεκινά το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Φινλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και σέντρα στις 21:45, σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ Σπύρου Νάσιου.

Τρεις ημέρες αργότερα, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία στο «Αβίβα Στάντιουμ» του Δουβλίνου. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από τον Alpha στις 21:45.

Πριν τις δύο αυτές αναμετρήσεις, η ποδοσφαιρική πανδαισία θα αρχίσει στις 21:00 με την Pre Game εκπομπή. Ο Άγγελος Στυλιάδης θα υποδεχθεί, στο στούντιο του Alpha,  ξεχωριστούς καλεσμένους και αμέσως μετά το τέλος των παιχνιδιών θα υπάρχει και η Post Game εκπομπή, με αναλύσεις και δηλώσεις των παικτών της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Alpha εξασφάλισε και θα μεταδώσει κι άλλες σπουδαίες αναμετρήσεις.

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 21:45 Γαλλία και Ιταλία κοντράρονται στο «Παρκ Ντε Πρενς» του Παρισιού για την πρεμιέρα του 2ου ομίλου στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Τον αγώνα περιγράφει ο Ισίδωρος Πρίντεζης.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου η Ιρλανδία υποδέχεται την Αγγλία στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μας, απευθείας στον Alpha στις 19:00, σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21:45 η Ελβετία φιλοξενεί την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία. Την αναμέτρηση περιγράφει ο Ισίδωρος Πρίντεζης.

Ο πρώτος κύκλος των άλλων σημαντικών αγώνων, που θα παρακολουθήσουμε από τον Alpha, ολοκληρώνεται με το ματς Γαλλία – Βέλγιο την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 21:45, σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη.

Σεπτέμβριος 2024 Ημέρα  Αναμέτρηση Ώρα
6/9 Παρασκευή Γαλλία – Ιταλία 21:45
7/9 Σάββατο Ιρλανδία – Αγγλία 19:00
7/9 Σάββατο Pre Game 21:00
7/9 Σάββατο Ελλάδα – Φινλανδία 21:45
7/9 Σάββατο Post Game 23:40
8/9 Κυριακή Ελβετία – Ισπανία 21:45
9/9 Δευτέρα Γαλλία – Βέλγιο 21:45
10/9 Τρίτη Pre Game 21:00
10/9 Τρίτη Ιρλανδία – Ελλάδα 21:45
10/9 Τρίτη Post Game 23:40

 

Δείτε τα trailer: https://youtu.be/GuBZYXrc-8o?si=qO2BOQ2lTdtIW6dX

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Σχολιάστε εδώ