Παναθηναϊκός ο “Μέγας”! Απέκλεισε την Λανς και πάει League Phase

Παναθηναϊκός ο “Μέγας”! Απέκλεισε την Λανς και πάει League Phase

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της Λανς στο κατάμεστο και… φλεγόμενο Ολυμπιακό στάδιο για τα playoffs του Conference League και, ανατρέποντας το εις βάρος του 2-1 από το πρώτο ματς, πήρε πανάξια το «εισιτήριο» για την League phase της διοργάνωσης!

Ο Ντραγκόφσκι κράτησε όρθιο το «τριφύλλι», με σημαντικές επεμβάσεις αποκρούοντας και πέναλτι στο 15’. Για να έρθουν στην επανάληψη -όπου η ομάδα τους ήταν σαφώς ανώτερη- Πελίστρι και Τετε με δύο πανέμορφα τέρματα στο 62ο και στο 85ο λεπτό και να «καθαρίσουν» μια σπουδαία νίκη-πρόκριση…

Πολύ καλή διαχείριση και από πλευράς Αλόνσο, αλλά και σωστές αλλαγές, με εκείνη του Μαντσίνι να είναι η «χρυσή», έχοντας συμμετοχή και στα δύο γκολ του Παναθηναϊκού.

Διαιτητής: Χουάν Μαρτίνες Μουνουέρα (Ισπανία)
Κίτρινες: 19’ Τετέ – 10’ Φρανκόφσκι, 53’ Γκραντί

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (61’ Βαγιαννίδης), Ίνγκασον (79’ λ.τρ. Ίνγκασον), Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (61’ Μαξίμοβιτς), Τετέ, Μπακασέτας (61’ Μαντσίνι), Πελίστρι (82’ Τζούριτσιτς), Ιωαννίδης.

ΛΑΝΣ (Γουίλιαμ Στιλ): Σαμπά, Γκραντί (87’ Ενζολά), Κουσάνοφ, Σαρ (71’ Χαϊντάρα), Φρανκόφσκι, Τόμασον, Ντιούφ, Μασάντο (71’ Τσάβες), Περέιρα ντα Κόστα (67’ Φουλζινί), Σοτοκά, Σαΐντ (67’ Λασκαρί).

Πηγή: spor-fm.gr
Φωτό: ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ/pao.gr/Facebook


Σχολιάστε εδώ