Bahar – Καινούργια Αρχή: Επεισόδιο 43 –  ΤΙΜΟΥΡ ΚΑΙ ΡΕΝΓΚΙΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

Bahar – Καινούργια Αρχή: Επεισόδιο 43 – ΤΙΜΟΥΡ ΚΑΙ ΡΕΝΓΚΙΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

Ο Τιμούρ και η Ρενγκίν πρέπει να αντιμετωπίσουν τις καταστροφικές συνέπειες της παράνομης σχέσης και της απόκρυψης της αλήθειας όλα αυτά τα χρόνια. Η Μπαχάρ μπορεί επιτέλους να ελευθερωθεί, όμως φοβάται να ευτυχήσει γιατί φοβάται μήπως πληγωθεί ξανά. Νέο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, «Bahar-Καινούργια Αρχή», απόψε στις 21.00.

Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Τι θα δούμε στο επεισόδιο:

Η Πάρλα είναι απαρηγόρητη, γιατί η επίθεση της Ουμάι της προκάλεσε κάταγμα στο χέρι και τώρα θα χρειαστεί να περάσει πολύς καιρός μέχρι να μπορέσει να ζωγραφίσει ξανά. Αλλά και η Ουμάι αρνείται να ζωγραφίσει ξανά, όσο και αν η Μπαχάρ προσπαθεί να την μεταπείσει. Παράλληλα, δικαιολογεί την Πάρλα για τον θυμό της – δεν ευθύνεται εκείνη για τα λάθη των γονιών της.

Η Νεβρά αρνείται να δεχτεί την Πάρλα ως εγγονή της και θέλει να στηρίξει την Μπαχάρ. Κατηγορεί τον γιο της για τα σφάλματά του και πως ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του. Ο Τιμούρ της επιστρέφει τις κατηγορίες – εκείνη ευθύνεται για την πορεία της οικογένειας και της ζωής του.

Το επίμαχο video με την τρυφερή σκηνή ανάμεσα σε Τιμούρ και Ρενγκίν φτάνει στο γραφείο του Διευθυντή του νοσοκομείου, ενώ τα πλάνα έχουν διαρρεύσει σε όλο το προσωπικό. Εξαιτίας του μεγέθους του σκανδάλου, ο Αρχίατρος ζητά και από τους δύο να παραιτηθούν. Η Μπαχάρ θα έπρεπε να χαίρεται, όμως δεν μπορεί να ευχαριστηθεί τη νίκη της.

Δείτε το trailer του επεισοδίου: https://www.youtube.com/watch?v=WeXya1PP8eQ


Πρωταγωνιστούν: Demet Evgar (Μπαχάρ), Buğra Gülsoy (Εβρέν), Mehmet Yılmaz Ak (Τιμούρ), Hatice Aslan (Νεβρά), Ecem Özkaya (Ρενγκίν), Füsun Demirel (Γκιουλτσιτσέκ), Elit Andaç Çam (Τσάγλα), Demirhan Demircioğlu (Αζίζ), Nil Sude Albayrak (Σερέν), Alisa Sezen Sever (Ουμάι), Hasan Şahintürk (Ρεχά)

Σενάριο: Ayça Üzüm
Σκηνοθεσία: Neslihan Yeşilyurt

BAHAR
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ

Πρεμιέρα, απόψε στις 21.00
Δευτέρα με Παρασκευή την ίδια ώρα
Στον ΣΚΑΪ
#Bahar

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ