Αλλαγές σε «Βήμα» και «Νέα»

Αλλαγές σε «Βήμα» και «Νέα»

Συνολική στροφή ετοιμάζει η Άλτερ Έγκο ΜΜΕ, επενδύοντας στην άσκηση αντιπολίτευσης από όλα τα Μέσα που ανήκουν στην εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τους υψηλούς τόνους του Mega αναμένεται να ακολουθήσουν τα έντυπα του ομίλου, το «Βήμα» και τα «Νέα», όπου σχεδιάζονται αλλαγές στη διευθυντική ομάδα.

Πριν από το άρθρο του  στο «Βήμα», την περασμένη Κυριακή, ο Γιάννης Πρετεντέρης  εμφανιζόταν να έχει ισχυρό ρόλο και στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, τώρα όμως τα δεδομένα φαίνεται να έχουν αλλάξει. Υπάρχει σχέδιο για δημιουργία υβριδικού τηλεοπτικού σταθμού με ενημερωτικό πρόγραμμα, με το λογότυπο Mega, ενώ στις σκέψεις ορισμένων στελεχών υπάρχει και η δημιουργία ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού.

Προς το παρόν, για την έκδοση της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» και της δημιουργίας του www.enet.gr δεν παρατηρείται κάποια ιδιαίτερη κίνηση, παρά μόνο υπάρχουν συζητήσεις για πρόσωπα εκτός συγκροτήματος που θα μπορούσαν να αναλάβουν το εγχείρημα, εφόσον ολοκληρωθεί η απόκτηση των τίτλων που κερδήθηκαν στον πλειστηριασμό.

typologies.gr


Σχολιάστε εδώ