Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας: Διεθνής αγώνας Αντοχής στο Κάστρο για 1η φορά!

Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας: Διεθνής αγώνας Αντοχής στο Κάστρο για 1η φορά!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται αυτό το διήμερο 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου ο διεθνής αγώνας Ιππικής Αντοχής, που για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος θα διεξαχθεί στη Νότια Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Κάστρο Βοιωτίας, με διοργανωτή τον Ιππικό Όμιλο Αυλώνα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας σε σχετική ανακοινωσή της, το Σάββατο, 31 Αυγούστου κορυφαίοι ιππείς και αμαζόνες του αθλήματος θα πάρουν μέρος στο διεθνή αγώνα CEI1*, με στόχο και την πρόκριση στο επερχόμενο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής, που φέτος, μετά το 2019, θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Κιλκίς στις αρχές του Οκτώβρη.

Εκτός από τον αγώνα των ενηλίκων, οι οποίοι θα κληθούν να διανύσουν απόσταση 104 χιλιομέτρων με τα άλογά τους, το πρόγραμμα του διεθνή αγώνα περιλαμβάνει επίσης για πρώτη φορά και κατηγορία Εφήβων – Νέων iππέων.

Στο πλαίσιο του διεθνή αγώνα, το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθούν παράλληλα και αγωνίσματα του 6ου Διασυλλογικού Αγώνα Ιππικής Αντοχής.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 30/8 στις 17:00 θα γίνει ο κτηνιατρικός έλεγχος του Διεθνούς αγώνα, ενώ το Σάββατο 31/8 θα ξεκινήσουν οι  2 κατηγορίες του διεθνή αγώνα, των ενηλίκων και των Εφήβων – Νέων ιππέων, με ώρα εκκίνησης, στις 05:30 και 05:45 αντίστοιχα.

Το Σάββατο επίσης θα διεξαχθεί η κατηγορία ΔΠΙΙ των 6ων Διασυλλογικών Αγώνων και τα αγωνίσματα ΕΛ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ, όπου έχουμε συμμετοχές στα Β ΕΛ.ΣΥΜ/ΧΗΣ-83.760χμ.-ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ,  Δ ΕΛ. ΣΥΜ/ΧΗΣ-40.480χμ-ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ και Ε ΕΛ. ΣΥΜ/ΧΗΣ-20.240χμ.-ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ .

Την Κυριακή θα γίνουν οι υπόλοιπες κατηγορίες των 6ων Διασυλλογικών Αγώνων :  Β- 83.760χμ., Γ-63.520χμ.  Δ & Δ ΠΑΙΔΩΝ-40.480χμ. και Ε-20.240χμ.



Σχολιάστε εδώ